Beauty

Trendy kapsels voor kort haar

Het is natuurlijk een feit dat je met lang haar heel veel verschillende dingen kan, maar dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk is met kort haar. Er zijn genoeg  leuke opties wanneer je geen lange lokken hebt en om jullie niet te kort te doen, hebben wij hier een aantal tips.

Om een keer iets anders te doen met je korte coupe hebben wij hier een aantal voorbeelden. We kijken naar verschillende trends en laten ons inspireren door verschillende celebs, die het beste maken van hun korte coupes. Lees, kijk en laat je ook inspireren, zodat je binnenkort weer genoeg variërende kapsels hebt voor je korte haar.

korte coupes

Red a la Rihanna maakt je coupe een stuk pittiger en stoerder. De kleur rood is niet alleen een trend voor dit voorjaar, maar spiced je look weer even helemaal op. Wil jij het haar van de linkerfoto, maak dan een zijscheiding, krul je haar met een krultang en borstel het daarna een beetje uit. Kneed daarna een beetje mousse in je haar, zodat er veel volume in komt. Voor de meiden met heel kort haar, is de rechterlook heel leuk. Voor dit kapsel kneed je een klein beetje wax in je haar en kam het daarna met je handen naar voren zodat er een soort lok aan de voorkant ontstaat.  

korte coupes

In de nieuwe Chanel commercial met Keira Knightley kun je precies zien hoe het haar gestyled is. Voor deze coupe, heb je weer de krultang nodig om volume en slag te creëren. Maak grove krullen en verstevig het geheel met een beetje mousse. Bij deze look mag het lekker wild en nonchalant zitten.

korte coupes

Deze frisse look van Heidi Klum is eigenlijk heel makkelijk. Je ziet dat het haar in laagjes is geknipt met een wat kortere lok aan de voorkant. Föhn of stijl je haar mooi glad en smeer er een serum in tegen pluis. Hierdoor gaat het mooi glazen en ziet het er heel gezond uit. Maak een natuurlijke zijscheiding en fixeer de schuine lok aan de voorkant met een beetje haarlak.

korte coupes

Het kapsel van Jessie J kan niet iedereen hebben, omdat deze best wel uitgesproken is en je gezicht wat harder maakt. Vraag advies bij de kapper wanneer je overweegt om zo’n rechte pony te nemen. Deze kan je namelijk het beste vertellen of het bij je gezicht past of niet.

korte coupes

Één van de trends voor het voorjaar en de zomer, is een look met een mannelijke touch. Ashlee Simpson loopt er dus helemaal trendy bij. Deze hoogblonde hairdo kun je op verschillende manieren dragen. Doe een beetje wax of mouse erin en draag hem een wild of draag hem met een nette en strakke zijscheiding.

Als je je haar liever niet wilt knippen, maar toch iets anders wilt doen, is een andere kleur een goede optie. Klik hier om te lezen wat de trends zijn op het gebied van kleur voor het aankomende seizoen. Ook met klipjes, haarbandjes, een krultang en een stijltang kom je al heel ver. Met een beetje creativiteit kun je genoeg verschillende kapsels creëren.

Heb jij nog een leuke tip voor kort haar?

Door Myrre