Beauty

Fijn product: got2b Guardian Angel

Ben jij soms uren in de weer met een föhn, een stijl- of krultang? ’s Morgens in een struggle met flyaways (kleine plukjes met een eigen wil, geleerd van Lauren Conrad) of met man en macht aan het werk om je slaperige coupe weer in een leuk model te krijgen?

Al dat beautygeweld is natuurlijk niet goed voor je haar, zeker wanneer je het dagelijks herhaalt. Gelukkig zijn er genoeg fijne producten op de markt, zoals dé ‘beschermengel’ van got2b: Guardian Angel!

got2b guardian hair victoria 1

got2b guardian hair victoria 2

Je haar krijgt soms heel wat te verduren. Laat staan het haar van een Victoria’s Secret Angel… de juiste haarverzorgingsproducten zijn dan een must.

Voor zijdezacht en mooi haar is een föhn en/of stijltang soms onmisbaar. Maar door de warmte van de apparaten kan je haar beschadigd raken.

Met 220ºC hitte op je lokken is een goed product daarom key! De warme apparaten hebben minder kans het haar te beschadigen wanneer je got2b Guardian Angel gebruikt. Het werkt heel simpel!

Do: je sprayt een ruime hoeveelheid in je (handdoek)droge haar en je haar is klaar voor het gebruik van föhn en/of stijltang.

Don’t: Let wel op dat je geen stijl- of krultang gebruikt op nat haar!

Wist je dat…
– 43% van de vrouwen droomt van schitterend glanzend haar?
– 64% van de vrouwen verlangt naar de dag dat ze kunnen genieten van mooi, glad haar?

Fijn product: got2b Guardian Angel

Het fijne goedje got2b Guardian Angel haal je al in huis voor € 6,49 (200ml). Try it out, om vervolgens altijd deze beschermengel met je mee te nemen.

Welk haarproduct mag niet ontbreken in jouw handtas?

Bron: stralendhaar.nl

Door Marjolein