Beauty

Aussie Angels gezocht!

Vanaf oktober is er een nieuw haarverzorgingsmerk verkrijgbaar in Nederland, Aussie. De redactie van Girlscene was aanwezig bij de Launch Party op Strand Zuid en waande zich even in het zonnige down under. Ook werd er een echte zoektocht gestart naar de ultieme Aussie Angel. De eerste twee finalisten zijn inmiddels bekend en in maart 2012 wordt bekendgemaakt wie de Ultimate Aussie Angel Challenge heeft gewonnen! Lees gauw verder.

aussieangelsgalleryv

De meiden zijn al in de running om één van de finalisten van de Aussie Angel Challenge te worden.

aussieangelsgallery

Bekijk de Aussie Angels Gallery!

Tot en met maart 2012 worden er elke maand 2 winnaressen geselecteerd als Aussie Angel of the Month. De in totaal 20 Angels of the Month winnen het aussome Aussie haarverzorgingspakket en zijn de finalisten van de Ultimate Aussie Challenge. De winnares van de Challenge mag zich Ultimate Aussie Angel of the Year noemen en wint 2 vliegtickets naar Australië! Wie vind jij het beste bij Aussie passen? Stem nu op jouw favoriete Aussie Angel op de Aussie-pagina! Wil je meer weten over de Aussie Angel Challenge? Klik hier voor meer informatie.

Aussie angel gezocht

Word Aussie Angel en wie weet staat jouw foto binnenkort op deze wall of fame!

Wil je zelf ook met je haren wapperen, in de hoop een Aussie Angel te worden? Vanaf 1 november kun je je laten opgeven door iemand anders en proberen zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Verzamel jij genoeg stemmen dan is die geweldige reis voor 2 personen naar het land van Nicole Kidman en topmodel Miranda Kerr, het prachtige Australië, voor jou! Succes!

Aussie is vanaf oktober 2011 verkrijgbaar bij Etos vanaf € 6,99.

Ben jij blij met je lokken? Of heb je vaker bad dan good hairdays?

Door Marjolein