Fashion

Hoe draag je nu al je zomerkleding?

De echt fashionista’s hebben natuurlijk al lang zomerkleding in hun kast liggen, en iedereen heeft nog wel zomerkleding van vorig jaar. Korte rokjes, slippertjes, jurkjes… Maar soms is het nog te koud om het ‘zo’ aan te doen. Dus geven wij je wat tips om ze iets warmer te dragen!

Korte rokjes

Gecombineerd met een topje en vestje of blazertje, laarzen of pumps, en je outfit is al een stuk minder fris en zomers.

Panty of legging erbij en klaar is Kees! Superleuk gecombineerd met een shirtje en een lange blazer. Laarzen eronder kan natuurlijk ook superleuk.

Superkort rokje, en toch niet zomers gecombineerd. Mooi en warm!

Lekker stoer en comfy, misschien wel iets te warm voor deze tijd van het jaar.

Jurkjes

Zomerjurkjes zijn superleuk om mee te spelen in het voorjaar. Vestjes, blazers, spijkerjasjes, cardigans, leggings (in gekke kleuren!), laarzen, pumps… Fladderige zomerjurkjes zijn zo leuk om te combineren.

In plaats van de slippertjes doen we laarsjes aan en in plaats van de blote benen een bruine of zwarte legging.

Shortjes

Net als bij rokjes en jurkjes: legging eronder, laarsjes of pumps en klaar ben je!

Kaftans

Heel leuk in de zomer: kaftans. Zo over je bikini op het strand en je hebt een superleuke outfit. Maar nu natuurlijk nog een beetje te koud. Bij superdoorzichtige kaftans kan je er een basic katoenen jurkje of lang topje onder doen, zodat ‘ie niet doorschijnt. Combineren met een dunne legging en laarsjes is dan hartstikke leuk! Als je geen transparante kaftan hebt, kan je hem gewoon als jurkje dragen.

door onze redactrice Cynthia