Beauty

Aussie in Nederland!

Onze lokken verheugen zich er al maanden op, maar nu is ein-de-lijk het moment daar. Aussie ligt in de schappen bij Etos! All the way from down under Australia, nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Eerder schreven we al over Aussie. Na de lancering (feest!) en het testen van enkele producten, waren we om en dat moesten wij natuurlijk met jullie delen! Want, heb jij al eens de Aussie experience gehad? Een echte aanrader! Aussie is een haarverzorgingslijn met een heel groot assortiment shampoos en conditioners die, geïnspireerd op Australische invloeden, wonderen doen voor je haar. Of je nu gekleurd, lang, droog, beschadigd, pluizig of futloos haar hebt… vanwege het grote assortiment is er voor ieder wat wils! Kortom, 14 producten waar je je haardos een flinke boost mee geeft.

aussie

aussie

Favoriet van de redactie? De 3 Minute Miracle Reconstructor, een conditioner waar je een behoorlijk tijdje zoet mee bent. De eucalyptus, avocado en perzikpit-olie helpen je haar niet alleen te voeden en te verzorgen, maar maken je lokken ook nog eens heerlijk zacht.

Onze runner ups? De Miracle Frizz (houdt onhandelbaar haar voor lange tijd onder controle) en de Aussome Volume (geeft je coupe een fijne volume-boost).

Aussie! Vanaf vandaag verkrijgbaar bij Etos, vanaf € 6,99.

Ken jij de producten van Aussie al?

Door Marjolein