Celebs

Zien! Dit is de vriend van actrice Abbey Hoes!

Onlangs werd Abbey Hoes verkozen tot knapste vrouw van 2022. Maar zo’n knappe vrouw heeft natuurlijk ook een knappe man aan haar zijde. Daarom stellen we je graag voor aan de vriend van Abbey Hoes!

Dit is Gino Wouters, de vriend van Abbey Hoes!

Het is alweer vier maanden geleden dag Abbey Hoes op haar Instagram een foto plaatste waarmee ze haar relatiestatus bevestigde. Er gingen al langere tijd geruchten rond dat de actrice een vriend zou hebben, maar dit was nog niet bevestigd. Tot een aantal maanden geleden, toen maakte ze bekend dat ze helemaal in love is! En we zijn er nu achter gekomen wie de knappe man aan haar zijde is! Gino Wouters. 

De twee hebben elkaar ontmoet op de filmset van Costa!! Daar werkte Gino als cameraman. En sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Ze hebben het wel goed geheim weten te houden, ondanks dat er dus al wat geruchten naar buiten kwamen. 

Groepsfoto’s

Het was niet de eerste foto waar we Gino voorbij zagen komen op Abby haar Instagram-account. Als we wat verder naar beneden scrollen, zien we namelijk dat ze hem al een keer eerder een foto met hem heeft geplaatst. Al hadden haar volgers nog geen vermoeden omdat die altijd groepsfoto’s waren. 

Beeld: Instagram @abbeyhoes