Beauty

Celebs gaan voor paars haar!

Als er één celeb over de dam is, dan volgen er meer. Gaat er één een bijzondere sport doen, dan doet de rest dat. En verft er één haar lokken pimpelpaars, dan volgen er diezelfde week nog meer! Bekijk hier de paarse kapsels van onder andere Katy Perry en Kelly Osbourne!

Kelly Osbourne ging dinsdag overstag. Ze twitterde over het verfproces en gaf daarbij de credits aan haar kapper Judd Minter. Een fan vroeg via Twitter of Kelly niet bang is dat haar haar uit zal vallen na al het verven. Ze antwoordde: "Ik wenste dat dat zo zou zijn! Ik heb zo veel haar, het duurt langer dan een uur om al de verf aan te brengen!".

paars haar

Hiervoor was de reality-ster blond, in januari verfde ze haar haren grijs. Toen wilde ze haar haren wat rust geven. Aan People vertelde ze: Ik kan mijn haar niet blijven blonderen, ik wil dat het gaat groeien. Ik neem dus pauzes."

Nu heeft ze wat paars door haar haren gegooid. Aan People vertelde ze: "Ik denk dat ik verslaafd ben aan het verven, ik hou er nou eenmaal van om er anders uit te zien."

katy perry

Maar helaas voor Kelly Osbourne, ook Katy Perry verscheen op Coachella afgelopen weekend met paars haar! En dat is niet de enige… Jessie J loopt ook met een knalkleur in haar lokken, zij koos er voor alleen haar punten te verven.

paars haar

Bij wie vind jij het paarse haar het mooist?

Door Esmée