Beauty

Gossip Girl kapselinspiratie

De Girlscene-redactie is één grote Gossip Girl fanclub. Stiekem zouden we er dan ook het liefst dagelijks over schrijven. Dit keer zochten we de allerleukste kapsels van Blair, Serena & de rest bij elkaar. Wie wil er nou niet de prachtige lange blonde manen van Serena, of de kastanjebruine glanzende lokken van Blair?

Gossip Girl kapselinspiratie

Van bijzondere vlechten, tot losjes opgestoken. Van getoupeerde poedelkapsels tot Serena’s signature out of bed haar, wij willen het hebben! De truc? Wanneer je een vlecht maakt, kam je je haar niet en trek je er daarna wat plukken uit met je puntkam. Ook kun je met een knot op je hoofd slapen als je steil haar hebt of alleen de bovenkant van je haar steil maken als je krullen hebt.

Gossip girl kapselinspiratie

Blair’s haar glanst altijd! En dan niet de foute glans die je krijgt als je je haar te lang niet gewassen hebt, maar gewoon die glans van kerngezond haar. In de eerste seizoenen zagen we Blair veel met haarbandjes, tegenwoordig gaat ze voor de iets klassiekere en volwassenere look. Ook hiermee zouden we best willen ruilen. Voor de kapsels van Blair is het belangrijk dat je je haar goed hydrateert met haarmaskers en serums. Ook zul je Blair nooit met ongekamd haar zien, dus zorg ervoor dat je een klein borsteltje meeneemt in je tas.

gossip girl kapselinspiratie

Jenny begon in seizoen 1 met een natuurlijk kapsel en eindigde ergens halverwege seizoen 4 met extreem lange en blonde extensions. Love it or hate it.Ook Serena’s moeder Lily heeft vaak prachtige kapsels, deze zijn wel wat klassieker. En dat rode haar staat Charlie/Ivy ook erg goed. 

Om je een klein beetje op weg te helpen je eigen Gossip Girl haar te creëren, vonden we op YouTube een aantal leuke Gossip Girl haar tutorials!

Een prachtige staart a la Blair

Wauw, wat een super goede tutorial voor een super mooie up-do! Wel een klein beetje geduld voor nodig!

Een fantastische vlecht a la Serena van der Woodsen..

Dus… als jij mocht kiezen, wat zou het worden? Serena of Blair haar?

Bron beeld: CWTV

Door Annemerel