Lifestyle

Weekhoroscoop: dit staat er voor jou in de sterren deze week!

Er is weer een nieuwe week aangebroken, wat betekent dat er ook weer een nieuwe weekhoroscoop op ons te wachten staat! Ben jij benieuwd wat deze week voor jou in petto gaat hebben? Lees dan vooral verder!

Weekhoroscoop week 21: dit staat er deze week op jou te wachten

Let’s find out!

Ram

Net als vorige week, blijf je deze week ook nog in de liefde hangen! Je zal weer de drang voelen om je te verbinden met iemand waar je van houdt, maar het is nu wel tijd om op te letten: het is namelijk niet de bedoeling dat je je zelfstandigheid verliest. Blijf bij jezelf, en probeer de balans tussen tijd voor je partner en tijd voor jezelf te vinden.

Stier

Deze week zal jij je helemaal vinden in muziek. Waarschijnlijk zullen bepaalde emoties opgeroepen worden, maar dit is iets positiefs. Draai je favoriete nummers deze week, en je zal helemaal lekker in je vel zitten!

Tweelingen

It’s your season! Tweelingen seizoen is afgelopen week begonnen, dus jij zal je waarschijnlijk extra goed voelen. Daarbij zal er iemand zijn die jou inspireert, een soort rolmodel als het ware. Of je diegene nou in het echt ontmoet, of dat je iets over die persoon leest; gebruik het als motivatie om een stap in de goede richting te maken!

Kreeft

Deze week zul je je waarschijnlijk wat onzekerder voelen, en zit je wellicht niet helemaal lekker in je vel. Je hebt last van angst, jaloezie of woede, en als je daar niet goed mee omgaat zul je waarschijnlijk uitvallen tegen iemand waar je van houdt. Communiceer, en het komt allemaal goed!

Leeuw

Je barst van de energie, en hebt de hele tijd zin om in beweging te blijven. Daarnaast ben je ook nog super geïnspireerd, wat voor mooie resultaten zorgt. You go, Leo!

Maagd

Wellicht heb je al een tijdje last van twijfels of ontevreden gevoelens in een relatie. Het is tijd voor jou om hier duidelijk over te communiceren, en neem maar van ons aan dat je partner hier met alle begrip op zal reageren. Zorg wel dat je goed nadenkt over wat je zegt, zodat je niet al te bod uit de hoek komt. Hierna zul jij meer duidelijkheid krijgen, en weet je wat je belangrijk vindt!

Weegschaal

Deze week kom jij iets tegen, wat alles veranderd. Misschien lees je ergens iets, of krijg je bepaald nieuws, maar het zal je hele leven in een ander perspectief zetten. Dit kan ook invloed hebben op je relaties, maar no worries; alle veranderingen zullen positief zijn!

Schorpioen

Jij hebt enorm veel doorzettingsvermogen, en wil deze week iets tot op de bodem uitzoeken. Hoewel het in het begin misschien kan voelen alsof je alleen maar rondjes loopt en nergens uitkomt, zal je uiteindelijk achter datgene komen wat je zoekt, zolang je maar lang genoeg doorgaat!

Boogschutter

Je voelt je deze week heel sterk verbonden met je partner, en je wil niets liever dan iets aan diegene opdragen. Misschien wil je wel iets leuks voorbereiden zoals een verassing, of een lief gebaar. Het is alleen nogal een uitdaging voor jou om dit te vinden, maar no worries, je komt er wel!

Steenbok

Deze week lijkt het een beetje alsof alle informatie die je krijgt, verdraaid wordt. Daardoor wil je tot op de bodem uitzoeken wat er nou precies aan de hand is, wat eigenlijk alleen maar meer verwarring op zal leveren. Neem dus een stapje terug, en dan komt het allemaal goed!

Waterman

Waarschijnlijk zul jij je erg onrustig voelen deze week, waardoor het lastig is om dingen gedaan te krijgen. Haal even diep adem, maak een wandeling, mediteer of doe iets anders waar jij rustig van wordt. Wanneer je die rust hebt gevonden, zal het allemaal een stuk makkelijker gaan!

Vissen

Jij bent één van de grootste rule breakers van de dierenriem, wat natuurlijk niet altijd even handig uitkomt. Ook deze week zal je daar last van krijgen, omdat er iemand is die jou vertelt wat je wel en niet moet doen. Als je hier negatief op reageert, zal je hier alleen maar de negatieve gevolgen van merken. Tel tot tien, en accepteer het voor nu even voor wat het is. Het is niet het einde van de wereld!

Bron: Happinez