Food

Klaar met de high tea? Ga voor de high hamburger!

Wij zouden zo elke week wel een high tea in kunnen plannen. Een high tea bestaat vaak uit kleine gebakjes en broodjes. Je drinkt er natuurlijk een lekker kopje thee bij. Wij zijn gek op die mierzoete gebakjes, maar in Rotterdam hebben ze nu ook wel iets heel lekkers. Een restaurant in Rotterdam heeft in plaats van een high tea een high hamburger concept bedacht. Dus ben jij een fastfood lover, dan moet je zeker even doorlezen.

Lees ook: Proberen maar: je kunt nu een Harry Potter high tea doen in Eindhoven

High hamburger

Een restaurant in Rotterdam genaamd Diego’s Burgers heeft dus wel een heel leuk idee bedacht. In plaats van een high tea met kleine gebakjes hebben zij een high hamburger met -jawel- alleen maar burgers! Je kan in het restaurant een ‘High Slider’ bestellen. Wat je dan krijgt is hemels! Je krijgt 3 kleine malse hamburgers die ze ook wel sliders noemen. Je krijgt er ook nog een glas champagne van wijnhuis Perrier-Jouët bij. Heerlijk! Deze burgers worden overigens net als bij een klassieke high tea geserveerd op een etagère.

Geëxperimenteerd voor een te gekke smaakexplosie 

Drie normale hamburgers op een etagère is een beetje saai. Gelukkig staat Diego erom bekend dat hij de lekkerste smaken bij elkaar probeert te zoeken. De meest bijzondere smakencombinaties komen dan ook voorbij. Zo heb je de ‘classic slider’. Dit is een burger gemaakt van een dertig dagen dry aged rundvlees patty, bacon, cheddar en een geheime burgersaus. Je hebt ook nog de kipburger. Deze is gemaakt van een crispy kipburger met een spicy ketchup, truffel, honing, geitenkaas en coleslaw. Voor de vegetariërs onder ons is er ook nog een ‘veggie optie’. Deze is gemaakt van een Beyond Meat burger, kimchi en een spicy mayo.

Lees ook: Vergeet high tea, want er bestaat nu high friet

De ‘High Slider’ bij Diego’s Burgers kost €15, zonder een glas champagne. Wil je er wel een borrel bij? Dan betaal je een tientje per glas en je hebt een hele fles voor 60 euro. Yum, wij kunnen niet wachten om langs te gaan!

Bron: fem-femBeeld: Instagram @diegos.burgers