Lifestyle

Weekhoroscoop week 20: dit heeft deze week voor jou in petto!

Er is weer een nieuwe week begonnen, en dat betekent natuurlijk ook dat we weer nieuwe kansen krijgen! Ben jij, net zoals wij, mega benieuwd naar wat jou te wachten staat deze week? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Weekhoroscoop week 20: dit gaat er deze week gebeuren volgens jouw sterrenbeeld

Let’s see!

Ram

Oeh! Deze week staat voor jou compleet in het teken van liefde, omdat Venus op dit moment in Ram staat. Als je een partner hebt, zul je je deze week extra veel verbonden met hem/haar voelen, maar als je geen partner hebt is de kans groot dat je deze week een heel bijzonder iemand tegenkomt. Love is in the air, babe!

Stier

It’s your season, Taurus! Tot vrijdag, daarna is de Tweelingen aan de beurt. Geniet er dus nog maar even van ;). Dit gaat wel een goede week voor jou worden; je zit namelijk bomvol inspiratie en motivatie. Jij gaat deze week ergens keihard aan werken, and it pays off! Lekker bezig, Stier.

Tweelingen

Jij hebt misschien het gevoel dat jouw (liefdes)relatie niet helemaal lekker loopt. Deze week is perfect om alles op te lossen! Let er alleen wel op dat je niet te streng bent voor je partner. Ze begrijpen wat je zegt, en jullie kunnen er samen aan werken.

Kreeft

Het kan zijn dat jij je deze week extra gevoelig voelt. Wat zal helpen is steun zoeken in een kunstvorm; of dat nou muziek, fysieke kunst of een mooie film is. Dé oplossing om je direct veel beter door te voelen!

Leeuw

De Leeuw staat er natuurlijk om bekend dat hij ervan houdt om in de spotlight te staan: deze week is dat dan ook niet anders. Toch kan het zijn dat je er een beetje in doordraait. Let daarop: want iemand die constant alle aandacht trekt is natuurlijk niet altijd even fijn!

Maagd

Waarschijnlijk zul je deze week wat slechter uit je woorden komen, maar dit is helemaal niet erg! Doordat je niet alles uitspreekt zul je erover na blijven denken waardoor je waarschijnlijk blijer gaat zijn met de uitkomst. Nice!

Weegschaal

Deze week ben jij non stop bezig met informatie verzamelen. Of dit nou voor een project voor school is, of gewoon omdat je zelf ergens nieuwsgierig naar bent: you are unstoppable! En dat is natuurlijk alleen maar goed ;).

Schorpioen

Ondanks je wat tegenslagen zal ervaren, is dit wel dé week voor jou om door te pakken. Is er een klusje die je al heel lang aan het uitstellen bent? Deze week ga je het doen! En onthoudt dat het niet erg is als er iets fout gaat, zolang je het maar niet opgeeft.

Boogschutter

Waar de Maagd deze week juist niet uit zijn woorden komt, weet jij deze week precies wat er gezegd moet worden! Daarbij komt ook nog dat Mercurius in Tweelingen staat, en Jupiter heel sterke invloeden heeft waardoor je ook nog extra wijsheid krijgt!

Steenbok

Jij bent vaak nogal van het uitstellen, maar deze week komt daar eindelijk verandering in. De plannen die je al zo lang aan het maken was, ga je nu eindelijk uitvoeren. En als je eenmaal begint, ben je niet meer te stoppen!

Waterman

Ook voor jou staat deze week in het teken van liefde! Je zal heel sterk de drang voelen om je aan iemand te binden, maar let wel op dat je je zelfstandigheid behoudt. Jou kennende zul je je anders op de lange termijn verstikt gaan voelen!

Vissen

Het is lekker weer en dat betekent voor jou dat je groene vingers krijgt! Dit is dan ook het perfecte moment om een moestuintje te kweken, of leuke planten in huis te halen. Hoe leuk!

Bron: HappinezBeeld: Unsplash | Dario Brönnimann