Celebs

Eetdagboek van model Sanne Vloet

Wij vinden het stiekem wel interessant om te lezen wat een model eet op een dag. Model Sanne Vloet weet alles over gezond én lekker eten en deelt graag met haar volgers hoe je een healthy lifestyle gemakkelijk kan implementeren in je leven. Dus aan haar kunnen wij nog een voorbeeld nemen. Wat eet model Sanne Vloet op een dag? Je leest het hier!

Sidenote: Ieder lichaam is perfect! Wel in het belangrijk om een goede balans te vinden tussen eten en sporten.

Sanne Vloet

Sanne Vloet is natuurlijk model, maar tegenwoordig is ze veel meer dan dat. Ze is een échte fitfluencer en de mooiste plaatjes komen voorbij op haar Instagram. Ook deelt ze zo af en toe een video op haar YouTube kanaal. Kortom; een bezige dame! Ooit heeft Sanne een video geplaatst waarin ze vertelde wat zij allemaal eet op een dag. Wij waren natuurlijk me-ga nieuwsgierig en konden het niet laten om een kijkje te nemen. Dus dat hebben wij gedaan. Wij zetten hieronder alles op een rijtje, want ik snap dat wij jullie nu ook heel nieuwsgierig hebben gemaakt.

Lees ook: Altijd cravings in lekkere dingen? Zo kom je er vanaf

Ochtend

Om de dag goed te beginnen vult Sanne haar waterfles. Daarna maakt ze een lekkere matcha thee met wat honing. Zo wordt haar lichaam fris en fruitig wakker. Met het ontbijt wacht ze nog even. Ze doet eerst een pilates workout. Na de oefeningen drinkt ze nog een glas water en dan is het toch echt tijd voor het ontbijt. Ze maakt een lekker ontbijtje met kokosnoot yoghurt, mango en chiapudding. Dit stopt ze in een schaaltje samen met een eetlepel pindakaas en hennepzaadjes. Klinkt lekker!

Middag

De hele dag door blijft het model water drinken. Ze houdt zichzelf hieraan door een grote fles te vullen en deze overal mee naar toe te nemen. Slim!

Voor de lunch maakt ze een gezonde salade. In de salade doet ze gebakken aspergebroccoli, doperwten, avocado, kikkererwten, fetakaas, rode ui en een lekkere dressing. Dit klinkt heel gezond, maar wel overheerlijk! Bij de salade eet ze ook nog een stukje zalm. Wij vinden dit super slim: door veel maar gezond te eten zit je heel de dag vol en ga je niet stiekem snacken.

Avond

In de avond gaat Sanne uitgebreid koken. In de video zien we dat ze voor het eerst risotto maakt. Ze maakt dit van risottorijst, veel paddenstoelen, parmezaanse kaas, uien, bouillon en doperwten. Ahh heerlijk! Hier drinkt ze een glaasje rode wijn bij. Om de maaltijd iets gezonder te maken, maakt ze er nog een salade bij. Deze salade bevat tomaat, komkommer en avocado. Om het meer smaak te geven strooit ze er wat peterselie overheen.

Lees ook: Morning Routine van ‘THAT’ girl

Voordat ze gaat slapen eet ze nog een kleine snack. Je zal het niet denken maar ze eet een stuk pure chocolade. Daarbij drinkt ze nog een lekker theetje, om sneller in slaap te komen.

Bron: fem-femBeeld: Instagram @sannevloet