Beauty

Top knot

Een knot is het ideale kapsel als je een bad hair day hebt, als je de hele dag moet leren of als je gewoon even geen zin hebt in loshangend haar. We zien dan ook regelmatig celebrities op de rode loper met deze updo. Girlscene neemt samen met jou verschillende knotjes onder de loep en laat je zien hoe jij de perfecte knot kan maken.

knot

Het nonchalante knotje van Whitney Port is bij mij favoriet. Het haar glanst, pluist niet en daarnaast is het makkelijk na te maken. Perfect!

knot

We zijn van Kim Kardashian gewend dat ze er altijd piekfijn uitziet. Zo ook haar knot; er is geen los haartje te bekennen en het is strak op haar hoofd gezet.

knot

Ook Fergie gaat voor een knotje. Van voren zit het strak, maar naar achter is het rommelig vastgezet. Dit maakt het net allemaal een stuk speelser.

knot

Jessica Alba kan alles hebben: los haar, vast haar, krullen en stijl. Op deze foto draagt ze een grote knot met een classy haarbandje.

knot

Actrice Jennifer Morrison draagt hier een mooie grote knot bovenop haar hoofd. Het staat chique maar wel op een nonchalante manier, omdat het niet helemaal strak is vastgezet. I like!

knot

Lily Cole heeft de overstap van model naar actrice gemaakt. Op dit event van haar eerste film draagt ze haar rode haren anders dan we gewend zijn. Het is heel los vastgezet met veel uitpiekende haren. Ik ben er niet helemaal weg van. Jij?

Zoals je hierboven hebt gezien, zijn er veel verschillende knotten. Hieronder vind je een aantal filmpjes zodat jij ook zelf met een mooie knot kan lopen.

Rommelige knot:

Donut:

Leuke en handige haaraccessoires voor jouw perfecte knot:

knot
Haardonut H&M €2,95

knot
Haarelastiek H&M €5,95

knot
Schuifspeld Six €3,95

knot
Kanten haarband Six €3,95

knot
Snorspeldjes River Island €9,90

knot
Haarband met paisley motief River Island €4,95

Hoe draag jij je knot?

Bron beeld: Marie Clarie UK

Door: Quirine

Must reads 👀