Lifestyle

Need to know: met deze hack lek je nooit meer door tijdens jouw menstruatie

Die ene week in de maand waarin je het liefste op chocolade, chips en snoep wil leven, je weet vast wel wat bedoelen: je menstruatie natuurlijk. Naast dat dit gewoon een vreselijke week is, kun je het voor jezelf wel zo verdraaglijk mogelijk maken en met deze hack op TikTok is doorlekken dan ook verleden tijd. Lees snel verder, want deze hack heb je nodig! 

Met deze hack lek je nooit meer door tijdens jouw menstruatie 

Tegen krampen, hoofdpijn en enorme cravings is tijdens jouw ongesteldheid genoeg te doen, want door een aantal paracetamollen naar binnen te  werken, een warme kruik tegen je buik te houden en genoeg snoep in te slaan komt het dan echt wel goed. Maar wat je tegen doorlekken kan doen ligt vaak niet zo voor de hand, want natuurlijk is het op tijd verschonen van je maandverband of tampon belangrijk, maar helaas helpt niet altijd…. Herken jij dat nou ook? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want met deze nieuwe TikTok hack is doorlekken verleden tijd en kun je gewoon weer met een gerust hart gaan zitten tijdens jouw ongesteldheid! 

Zo werkt de hack

Alice Willams laat ons via TikTok zien hoe de hack precies in zijn werk gaat en eigenlijk is het echt super simpel. Zo is het de bedoeling dat je eerst een maandverbandje in je onderbroek doet hoe je het normaal ook zou doen Als dat eenmaal gelukt, is het de bedoeling om een tweede maandverband horizontaal achter het eerste maandverbandje te plaatsen. Je zult vast denken, huh twee maandverbandjes? Maar dat is eigenlijk heel handig, zo is je onderbroek namelijk ook van achter beschermt en wordt de kans dat je doorlekt alleen maar kleiner. Wow, deze hack hadden we echt eerder moeten weten meiden en nu kunnen we tenminste weer met een gerust hard en witte broek aan tijdens onze menstruatie….

@alicewillliams

 

ā™¬ 13 Angels Standing Guard ‘Round The Side Of Your Bed – Silver Mt. Zion

Beeld: Netflix