Lifestyle

Weekhoroscoop: dit staat er deze week op jou te wachten!

Een nieuwe week betekent weer nieuwe kansen. En het is altijd fijn om van tevoren alvast te weten wat de nieuwe week voor jou in petto gaat hebben, toch? Daarom hebben wij weer een nieuwe weekhoroscoop voor je! Dit is de weekhoroscoop van week 19.

Weekhoroscoop week 19: dit staat er deze week voor jou in de sterren!

Altijd handig om je een beetje voor te kunnen bereiden, toch?

Ram

Jij kan deze week nogal chagrijnig en geïrriteerd uit de hoek komen. Je weet niet precies waarom, maar je zit niet heel lekker in je vel. Dit gedrag kan alleen wel ten koste gaan van je persoonlijke relaties! Probeer dus een beetje op je gedrag te letten, zodat je niet de mensen om je heen van je afduwt.

Stier

Jouw harde werk werpt eindelijk zijn vruchten af! Qua geld zit jij dus wel goed deze week. Wellicht een loonsverhoging? Je hebt hier flink je best voor gedaan, dus je verdient het!

Lees ook: Secure the bag: deze sterrenbeelden zijn most likely om miljonair te worden!

Tweelingen

Het kan zijn dat je je deze week wat onzekerder voelt dan normaal. De logische reactie hierop is dat je je juist veel zelfverzekerder gaat gedragen, maar pas op dat je dit niet te veel doet. Het kan natuurlijk al snel een beetje arrogant overkomen, terwijl jij helemaal niet zo bent!

Kreeft

Deze week staat voor jou in het teken van liefde! Of het nou van je partner komt, van je crush, een familielid of je bestie; je gaat je heel geliefd voelen door iemand. Ondanks je zelf misschien niet het idee hebt dat je het echt ”verdiend” omdat je er niks voor hebt gedaan, is dit niet waar. Jouw gevoelige, zorgzame karakter heeft hiervoor gezorgd!

Leeuw

De laatste tijd ben jij hard bezig geweest met het bereiken van jouw doelen. En hoewel je al een heel eind bent gekomen, ben je nog niet tevreden. Gelukkig heb jij nog meer dan genoeg motivatie om door te gaan. Nog even knallen, en voor je het weet ben je precies waar je wil zijn!

Maagd

Jij zit niet helemaal lekker in je vel deze week. Alles wat er gezegd wordt, haal jij uit context waardoor het erger klinkt dan het eigenlijk is. Misschien fijn voor iedereen – ook voor jezelf – als je daar een béétje op let deze week ;).

Weegschaal

Deze week zullen jouw beliefs nogal veranderen. Doordat je bepaalde ervaringen opdoet deze week zal jouw kijk op het leven bijgesteld worden, waardoor je bewuster gaat leven. Fijn, toch?

Schorpioen

In sommige gevallen is de energie die je ergens in moet stoppen het gewoon niet waard. Kijk daarom deze week heel kritisch naar je leven: welke relaties zijn de moeite waard, en wie kun je beter achter je laten? Ook op professioneel gebied kun je jezelf deze vraag stellen. Er valt een enorme last van je schouders!

Boogschutter

Iemand zal deze week zijn best doen om jou zwart te maken, maar dit hoef je niet te pikken. Ga naar diegene toe en vertel hoe het écht zit. Don’t worry, je hoeft het niet zakelijk te houden. Zeg gewoon wat er echt van vindt.

Lees ook: Oei: deze sterrenbeelden gaan het snelst vreemd!

Steenbok

Deze week kun jij eindelijk wat avontuurlijkere dingen gaan doen! Ontdek en probeer nieuwe dingen. Hierdoor zul je ook meer zelfvertrouwen krijgen, en dat is altijd fijn, toch?

Waterman

Al een tijdje gaat het niet helemaal lekker met je; daar ga je eindelijk verandering in brengen! Waar de meeste mensen een hekel hebben aan chaos, heb jij juist iedere dag een stukje chaos en afwisseling nodig. Dat ga je deze week dus ein-de-lijk weer krijgen!

Vissen

Je krijgt deze week weer een frisse blik op het leven: je denkt wat beter na over je toekomst, wat natuurlijk ook voor nieuwe plannen zorgt. En dat is natuurlijk superfijn, want hierdoor ga je je leven weer 10 keer leuker vinden!

Bron: BeautifyBeeld: Pinterest | @PoppyyyStewarttt