Lifestyle

It’s Taurus season: dit heeft het seizoen van de Stier voor jou in petto!

Deze week begint Taurus season! Iedereen die tussen 21 april en 20 mei is geboren, is een Stier. Maar wat heeft de komende maand voor jouw sterrenbeeld in petto? Je leest het hier!

Dit heeft Taurus season voor jouw sterrenbeeld in petto

Taurus season brengt natuurlijk een boel verandering in de sterren, dus wat voor gevolgen heeft dat op jouw sterrenbeeld?

 

Ram

Helaas Ram, jouw seizoen is nu officieel voorbij. Voor jou is het dus tijd om deze maand weer het harde werk op te pakken. Voor je carrière zal dat goede gevolgen hebben: je zal namelijk de kans krijgen om extra geld te verdienen. Ga ervoor! 

 

Lees ook: Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw favo parfum

 

Stier

Happy early birthday, Stier! Deze maand is het jouw verjaardag. Doordat het jouw seizoen is, worden alle sterrenbeelden een beetje meegezogen in jouw energie. Dat is natuurlijk superfijn, daardoor krijg je veel meer gedaan! Geniet ervan, lieve Stier.

 

Tweelingen

Het Stier seizoen zal redelijk hectisch voor jou worden. Het is nu misschien even lastig om alles goed op een rijtje te zetten, but you’ll get there. Hou nog even vol, hierna is het jouw seizoen! Daarna zal alles weer wat soepeler gaan. 

 

Kreeft

Jij bent natuurlijk mega sociaal, en dat zal deze maand extra veel naar voren komen. Je gaat superleuke dingen doen met je bestie, en veel nieuwe mensen ontmoeten. Het Taurus seizoen is helemaal geweldig voor jou!

 

Leeuw

Taurus season zal enorm goed zijn voor je carrière. You’re getting things done, en misschien is het zelfs tijd voor de volgende stap. Misschien een loonsverhoging? 😉

 

Maagd

Net als de Stier ben jij een aardeteken. Voor jou zal de komende maand dan dus ook leuke dingen in petto hebben! Je bent gewoon lekker free spirited, en geniet van het leven. De serieuze dingen komen vanzelf wel weer!

 

Weegschaal

De wereld van romance gaat voor jou open! Hoewel jij het nog wel eens lastig kan vinden om te settelen, en een commitment aan te gaan, is het daar nu toch echt tijd voor. Je krijgt deze maand de kans op liefde en een relatie, dus grijp die!

 

Schorpioen

Ook voor jou wordt dit een romantische periode. Als je al een partner hebt, ga je waarschijnlijk extra veel tijd met diegene doorbrengen. Zo niet, kom je misschien wel iemand tegen! Hoe dan ook zul jij veel romantische avontuurtjes tegenkomen deze maand. Geniet ervan, zou ik zeggen ;).

 

Lees ook: in deze kleur moet jij je haar verven volgens je sterrenbeeld

 

Boogschutter

Alles lijkt voor jou ineens heel snel te gaan, en je verliest zicht op wat je allemaal nog moet doen. We snappen dat dat heel lastig is, maar gebruik de invloeden van de Stier om je to do list af te werken, de Stier is daar heel goed in. Jij kan het dus ook, en al helemaal in dit seizoen!

 

Steenbok

Dit seizoen is helemaal van jou. Je bent zelfverzekerd, waardoor je allemaal leuke mensen aantrekt. Wellicht zit er nog een romantisch avontuurtje in voor jou. Daarnaast heb je mega veel energie, en heb je de motivatie om alles te doen wat je afgelopen seizoen liet liggen. Good for you!

 

Waterman

Je bent de laatste tijd misschien heel veel op pad geweest, of in ieder geval veel tijd buitenshuis doorgebracht. Deze maand is het tijd om even lekker te ontspannen. Blijf lekker veel thuis, and be your introverted self. Dat kun jij maar al te goed, en dat weten we allemaal ;).

 

Vissen

Deze maand is het tijd voor jou om even goed na te denken over alles. Je bent normaal heel dromerig, en hoewel dat geen slechte eigenschap is, moet je nu even naar de serieuzere dingen van het leven kijken. Dat moet ook gebeuren, helaas!

Bron: FEM FEMBeeld: iStock