Lifestyle

Vissen? Today is your lucky day!

Vissen, opgelet: vandaag, 15 april, is namelijk jouw geluksdag! Wat je precies te wachten staat, moet je nog zien, maar het gaat in ieder geval allemaal heel leuk zijn. Misschien ontmoet je wel een heel leuk persoon, of krijg je goede resultaten op werk of school. You’re lucky, Pisces!

15 april is de geluksdag voor de Vissen!

Goed nieuws voor het sterrenbeeld Vissen: vandaag is het namelijk jouw geluksdag! Hoe ga jij hier gebruik van maken?

 

Vissen (20 februari – 20 maart)

Ben jij geboren tussen 20 februari en 20 maart? Dan ben jij een Vissen. En dan hebben wij dus goed nieuws voor jou, want het is vandaag jouw geluksdag! Dat is toch wel een heel fijn begin van het lange paasweekend, toch? Laten we eens kijken wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben!

 

Planeten

Laten we beginnen met de planeten. Vandaag zijn er namelijk vier planeten die enorm krachtig zijn in het sterrenbeeld Vissen! En vier is a lot. Door al deze invloeden kun jij je meer gestresst voelen dan normaal. Herinner jezelf er dus aan wanneer je in stress mode schiet, dat het eigenlijk niet zo’n big deal is als je denkt! Maar wat kun je dan doen om die stress tegen te gaan, en jouw geluksdag er ten volste uithalen?

 

Self care

Het antwoord is simple as always: gewoon een lekker dagje self care! Luister vandaag heel goed naar waar je zin in hebt. Heb je zin om – eindelijk – weer te gaan sporten? Doe dat: je work out zal vandaag waarschijnlijk beter gaan! Of heb je de behoefte om lekker met je lover op de bank te kruipen en niks te doen? Dat mag ook zeker! Luister lekker naar jezelf, om het meeste uit jouw dag te halen.

 

Lees ook: maandhoroscoop, dit heeft April voor jou in petto!

Bron: GraziaBeeld: Pretty Woman