Beauty

Lippen opmaken

Lippen opmaken lijkt heel gemakkelijk: een glossje opsmeren en klaar. Maar wil je dat je lipstick langer blijft zitten, dan zul je meer moeite moeten doen! Volg deze stappen en jouw lipstick blijft lang zitten:

Stap 1:
Smeer wat lipscrub op je lippen, en draai rondjes met een tandenborstel of je vingers.Hierdoor verdwijnen velletjes, en je lippen worden superzacht! Lipscrubs zijn o.a. verkrijgbaar bij The Body Shop, maar je kunt ze ook heel goed zelf maken: Meng wat suiker met een beetje olijfolie, en je hebt een goedkope lipscrub.

Stap 2:
Breng een beetje poeder aan op je lippen, dit zorgt ervoor dat je lipstick langer blijft zitten. Kies een lipstick die niet te veel glimt, en breng die in verschillende laagjes aan: een laagje poeder, een laagje lipstick, een laagje poeder, een laagje lipstick. Breng de lipstick aan met een kwastje. De lipstick dringt dan dieper in je lippen door en blijft dus langer zitten. Met een kwastje kun je de lipstick ook preciezer aanbrengen.

Stap 3:
Breng een laagje transparante gloss aan over de lipstick. Hiervoor kun je ook goed vaseline gebruiken.

Stap 4:
Stop je vinger in je mond, en trek ‘m er weer uit. Het teveel aan lipstick blijft dan aan je vinger kleven en komt niet op je tanden. Op een tissue happen kan ook.