Lifestyle

Vissen, opgelet: vanaf nu is Venus jouw krachtigste planeet

Roos-Sanne

In astrologie worden we ”beheerst” door verschillende planeten. Al die planeten bepalen dan ook andere aspecten van jouw persoonlijkheid. Soms is de ene planeet sterker aanwezig dan de andere: je kan daardoor misschien emotioneler zijn, of juist gemotiveerder. Het ligt er allemaal aan welke planeet op dat moment het meest in power staat! Op dit moment is voor de Vissen Venus het krachtigst. Benieuwd wat dat met zich meebrengt?

Venus gaat Vissen binnen: dit kun je ervan merken

Vissen, voel jij je al anders dan normaal? Dat kan kloppen! Venus is op dit moment het krachtigst over jouw sterrenbeeld, dus daar kan je het één en ander van merken.

 

Waar staat Venus voor?

Venus is de planeet die regeert over ons relaties en onze gevoelige kan. De Vissen is al een heel gevoelig sterrenbeeld, dus je kan je wat emotioneler dan normaal voelen. Daarnaast staat Venus ook voor onze passies: als je een hobby hebt waar je heel gepassioneerd in bent kun je daar nu éxtra gemotiveerd voor zijn. 

 

Wat kun je merken?

Nu zul je merken dat je je waarschijnlijk veel artistieker voelt dan normaal. Heb je je bijvoorbeeld al een tijdje niet meer creatief kunnen uiten? Dan is nu dus dé perfecte kans dit op te pakken! Daarnaast zul je je waarschijnlijk ook veel idealistischer voelen dan normaal. Daardoor voel je je vrijer om de spirituele kant in jou te ontdekken en omarmen. Daarnaast zal je merken dat je veel meer behoefte hebt aan romantiek en relaties. Things are looking good for you! 

Beeld: The Notebook