Lifestyle

Morning Routine van ‘THAT’ girl

How to become that ‘THAT’ girl? De juiste morning routine kan hier al aardig bij helpen. Door de ochtend goed te besteden kan je veel meer uit je dag halen. Het uitslapen is voorbij want vanaf nu ga jij je ochtend zo indelen dat je helemaal ‘zen’ wordt en jij de dag goed in je vel begint. Hier lees je dan ook de morning-routine van ‘that’ girl; het meisje wat je altijd al hebt willen zijn.

Morning Routine

Wat bedoelen we nou precies met ‘that’ girl? Jij hebt vast een ideaal beeld in je hoofd waarvan je hoopt dat jij dat ooit zou kunnen zijn. Je kamer altijd netjes opgeruimd, een perfecte skin-care routine en de lekkerste gezonde ontbijtjes. Gelukkig voor jou delen wij de morning routine van zo’n meisje. En delen wij tips over hoe jij dit resultaat makkelijk kan bereiken. 

Lees ook: Deze tool kan niet ontbreken tijdens je skin care routine

06:00 uur

Het is tijd om op te staan. Snoozen doen we niet meer aan want voor je het weet lig je nog een uur langer in je bed. Zodra je uit je bed komt begin je gelijk met het opmaken van je bed. Zo begin je de dag fris en fruitig en heb je het gevoel alsof je al iets bereikt hebt! Trust me; dit werkt echt! Dus schud je kussen goed uit en leg je dekens mooi recht. Doe gelijk even de gordijnen open en zet het raam op een kiertje.

Vervolgens ga je douchen; maximaal tien minuutjes. Zodra je uit de douche komt begin je aan je skincare routine. Doe om te beginnen een mooie dagcreme op. Zo wordt je huid ook lekker wakker. Probeer vervolgens je make-up minimaal te houden. Een goeie concealer en een mascara staat zoveel natuurlijker!

07:00 uur

Het is tijd om je aan te kleden. Kies uit wat jij lekker vindt zitten en match hier je sieraden bij. Sieraden maken de outfit. Dus zorg op z’n minst voor klassieke oorbellen, een subtiele ketting en wat armbandjes. Als je helemaal ready bent is het tijd om je hoofd even leeg te maken. Wat je het beste kan doen? Alles van je af schrijven. Dit doe je door lekker te journalen. 

Journalen is eigenlijk hetzelfde als het bijhouden van een dagboek. Je schrijft er al je zorgen in op. Ben jij een echte piekeraar? Dan kan het fijn zijn om alles voor jezelf op een rijtje te zetten. Tegenwoordig kan je in elke winkel wel een leuk notieboekje kopen. Wil je een stapje verder gaan, koop dan een bulletjournal. Daarin schrijf je waar je dankbaar voor bent, track je je gewoontes en is er ruimte voor plaatjes en tekeningen! 

08:00

Tijd voor een goed ontbijt! Ontbijten is namelijk echt een must! Je moet goed eten wil jij met goede energie de dag beginnen. Eet een toast met avocado of een schaaltje yogurt. Als drankje gooi je wat fruit in de blender met wat (plantaardige)melk erbij voor een heerlijke smoothie. 

Mocht je nog een kwartiertje over hebben voordat je de deur uit moet; kies dan voor een korte meditatie. Neem een momentje voor jezelf en wordt helemaal ‘zen’. Ook kan je gaan manifesteren. Wat hoop jij die dag te bereiken, of wat voor doelen stel je voor jezelf? Hierna is het dan toch echt tijd om te gaan. Trek je jas aan, check je haar in de spiegel en let’s go!

Lees ook: 8 makkelijke, gezonde én lekkere ontbijtjes

Beeld: Instagram @samiclarke