Fashion

Grootste gala blunders

Ladies: opgelet! Wij weten hoe leuk het is om je helemaal op te tutten voor het gala en samen met vriendinnen de leukste jurken te passen. Voorpret is vaak het halve werk en de perfecte jurk kies je het liefst al maanden van te voren uit. Ben jij al aan het nadenken over jouw perfecte jurk voor volgend jaar? Kijk dan maar even snel naar hoe je er vooral niet bij wilt lopen.

Lach vooral even hard om deze grote blunders, want zelf wil je er echt niet zo bij lopen op de leukste avond van de middelbare school. Onze excuses voor de slechte foto’s, maar deze konden wij jullie toch echt niet onthouden!

Gala jurken

Prom Queen goes wild! Ladies, tenzij het thema iets in die sferen is, kun je deze jurk beter gewoon in de etalage laten hangen. Mannen worden namelijk niet zo wild van een jurk met dierenprint. Trust us!

Gala jurken

Ah, goed geprobeerd, maar doe maar niet. Een jurk in een te kleine maat moet je echt laten hangen ook al is het de jurk van je dromen. De band om je been kun je ook beter bewaren voor de huwelijksnacht.. Sorry!

Gala jurken

Shining on the dancefloor moest deze dame gedacht hebben. Laten wij jou even vertellen dat het prima is om te shinen op de dansvloer, maar doe dat dan met je soepele dansmoves in plaats van met deze jurk.

Gala jurken

Ondanks de slechte foto, snappen jullie waarschijnlijk wel waarom je deze look ook beter in de kast kunt laten hangen. Een netpanty laat mannen aan iets heel anders denken dan een gezellig avondje drinken, laat staan de blote buik met niet meer dan een bh erboven..

Gala jurken

Hoe trots jij misschien ook op je borsten bent, laat ze toch maar even in de kooi zitten. Je wilt toch niet dat zelfs de leraren straks weten hoe jij er zonder jurk uit ziet? Laat staan het gevaar dat je tijdens het dansen een sneak peak van Mr. nipple geeft..

Gala jurken

Do we need to say more? Het Eva pakje was leuk toen de lappen stof nog niet uitgevonden waren..

Gala jurken

Hetzelfde idee als de little red dress hierboven: laat niet teveel bloot zien! Sexy betekent niet bloot!

Gala jurken

Shakira heeft vast ook een eindgala gehad, maar wij denken niet dat zij toen deze jurk droeg..

Ladies, wat is jullie grootste galajurken tip aller tijden?

Bron beeld: chacha

Door Eline