Lifestyle

Weekhoroscoop: dit heeft deze week voor jouw sterrenbeeld in petto

Het is dinsdag en de week is nog maar net begonnen. Daarom staat er weer een weekhoroscoop voor je klaar! Dus pak er een lekker kopje thee bij, want jij gaat hier lezen wat de sterren deze week voor jou in petto hebben. Wie weet sluit het wel helemaal aan bij de plannen die je voor deze week gemaakt hebt…

Weekhoroscoop

Dit is wat jij deze week gaat beleven…

Ram – 21 maart t/m 20 april

It’s me myself and I. Je hebt alleen iets aan jezelf te bewijzen. Dus je moet af van dat gevoel van zelfmedelijden. Dit kan alleen jij doen, niemand anders kan jou daar bij helpen. You will be okay!

Stier – 21 april t/m 21 mei

Je bent erg onrustig deze week. Dit heeft waarschijnlijk te maken met je werk. Je hebt zelf ook door dat het niet even soepel loopt. Gelukkig krijg je een duwtje in de rug van je partner. Bespreek wat jou dwars zit en accepteer de hulp van je geliefde.  

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Jij bent de afgelopen tijd erg druk geweest. Gelukkig is de chaos uit je hoofd een beetje weg. Jij denkt na over wat jij in de toekomst nog allemaal wilt bereiken. Je krijgt nieuwe ideeën en wil ze eigenlijk gelijk uitvoeren. Dit is wat je nodig hebt om vooruit te komen in je leven.  

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Je leeft een beetje een dubbelleven in de liefde deze week. Je hebt je gevoelens niet meer in de hand. Dit is moeilijk om te accepteren voor je familie. Je zegt het één maar wilt het andere doen. Blijf eerlijk naar je omgeving toe!

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Ontstaat er ergens deze week een spanning? Pak deze dan direct aan! Op de langere termijn gaat het je veel energie kosten, waardoor je erg vermoeid raakt. Je problemen blijven zeker niet onderhuids, wat weer voor problemen kan zorgen met de mensen om je heen. Dus ontstaat er ergens een ruzie? Dan weet je wat je te doen staat.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Het is belangrijk dat je deze week alleen doet waar jij je goed bij voelt. Je moet je niets van andere mensen aantrekken. Het gaat erom hoe jij je voelt, niet een ander. Al gaat het om familie of vrienden. Het is en blijft jouw leven! 

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Je bent goed bezig deze week. Je doet wat je moet doen, en je doet wat er van jou wordt verwacht. Voor jouw omgeving ben jij deze week hun steun en toeverlaat. Iedereen zal dat aan je laten blijken. Yes! 

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Focus! Je laat je te veel afleiden op je werk door je thuissituatie. Het is logisch dat je niet alles kan vergeten, maar probeer het toch een beetje los te laten als je aan het werk bent. Zie je werk als afleiding. Daarna kan je weer vol aan de bak.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

O my god, zo vervelend! Je bent in een situatie beland waarin iedereen vindt dat hij of zij gelijk heeft. Plan extra tijd in, jij gaat er namelijk voor zorgen dat uiteindelijk iedereen weer op één lijn zit. Dit is een uitgelezen kans voor jou om te leren omgaan met stress en controle houden.  

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Focus je deze week alleen op de goeie dingen. Het komt vaak voor dat je in een situatie beland waarin alles negatief lijkt. Probeer die gevoelens los te laten. Niets is goed of fout, maar een vervelend moment kan altijd plaats vinden. 

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Probeer jij iemand het gevoel te geven dat hij/zij alles voor jou betekent? Denk niet te lang na over je plan van aanpak. Volg jouw hart, dan heb je later nooit spijt. Je gebaar zal gewaardeerd worden!

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Je voelt je een beetje stuck in je relatie. Je denkt terug aan die tijd dat je vrijgezel was. Die vrijheid die je toen voelde, voelde goed. Maar bedenk je wel dat je toen heel erg verlangde naar een relatie. Een praatje met je partner kan je nog eens goed doen deze week!