Lifestyle

Weekhoroscoop: dit gaat er deze week gebeuren

Het is weer maandag, de week is begonnen en dat betekent dat er weer een nieuwe weekhoroscoop klaar staat! Een nieuwe week, nieuwe kansen. Wat staat er voor jou op de planning? Scroll snel naar beneden en zoek jouw sterrenbeeld!

Weekhoroscoop 

Het is deze week Valentijnsdag, love is in the air! Misschien heb jij een leuke date met jouw lover op de planning staan, of heb jij een happy single Valentine’s Day? Het is altijd leuk om te weten wat jou deze week te wachten staat. Nog beter, als het uitkomt met alles wat jij gaat doen deze week!

Ram – 21 maart t/m 20 april

Een afspraakje met je scharrel, altijd spannend natuurlijk. Dat beleef jij ook deze week. Geniet van het moment samen. Je kan er wel vanuit gaan dat dit afspraakje van korte duur is. De afstand die je nu al voelt tussen jullie, wordt helaas niet anders. Let op, wees op je hoede.

 

Stier – 21 april t/m 21 mei

Je bent goed bezig met je werk de laatste tijd. Je valt goed in de smaak bij de klant. Dit door je misschien iets te vriendelijke houding. Houd werk en privé gescheiden. Flirten mag, maar je eigen relatie en je werk gaan er onder lijden. Na een tijdje gaat dit jou ook in de koude kleren zitten.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Voor jou is het beter om deze week je problemen even links te laten liggen. De situatie kan snel veranderen, waardoor je moet werken aan jouw manier van aanpakken. Dit ga jij deze week ook ervaren. Kijk de situatie aan en neem wat afstand. Alleen dan gaat de tijd in jouw voordeel werken.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

De relatie tussen jou en je partner verloopt goed de laatste tijd. Dit zorgt ervoor dat jullie beiden weer een beetje kunnen ademen. Je zal merken dat jullie een leuke valentijnsdag tegemoet gaan. Jullie zijn open naar elkaar en durven je fantasieën met elkaar te delen. Happy Valentine’s Day to you!

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Jij probeert alles op orde te krijgen deze week. Je komt je afspraken na, zelfs als de situatie uit de hand loopt. Je moet ook leren opgeven. Dit kan in sommige gevallen in je voordeel werken. Probeer daar deze week eens rekening mee te houden.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Wellicht kom je deze week in een situatie terecht waarbij je een vervelende samenwerking moet aangaan. Dit kan zowel gaan over die ene vervelende collega, als over een oude vriend waarmee nog niet alles koek en ei is. Sta er gewoon voor open, kijk hoe het zich ontwikkelt. Je komt erachter dat deze samenwerking een positieve invloed op jou heeft.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Jij bent een echte piekeraar! Je hebt veel gedachten en ideeën door je hoofd spoken. De tip van deze week: schrijf in een notieboekje alles op waar je over na denkt en wat je dwars zit. Na een paar dagen van stress kan je eindelijk weer met een rustig hoofd nadenken.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Deze week ben je druk bezig met contact leggen. Dit kan goed zijn, maar sluit je partner niet buiten. Betrek hem/haar juist in de uitstapjes die je gaat maken. Bedenk je ook dat het Valentijnsdag is, een extra romantisch gebaar zal je parter zeker kunnen waarderen. 

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Je zit deze week niet lekker in je vel, en daar ben je je bewust van. Je bent redelijk stil en komt niet vriendelijk over bij de mensen om je heen. Daar moet je echt iets aan doen! Dit is ten slotte ook niet wat je zelf wil. Onderzoek waarom je zo ontevreden bent deze week.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Houd je deze week aan je afspraak. Maak geen planning als je vervolgens niet komt opdagen. Dit is voor beide kanten teleurstellend. Stel voor jezelf realistische doelen. Plan in wat echt mogelijk is. Vergeet je niet aan de afspraak te houden! 

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Je bent deze week niet in staat om een deal te sluiten. Het feit dat veel mensen een andere mening hebben is voor jou best beangstigend. Jij wil doen waar je zelf zin in hebt. Dit is alleen maar goed, maar houd rekening met de mensen om je heen. Een samenwerking kan ook in je voordeel werken.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Jij voelt je goed deze week! Dit kan zijn omdat het goed gaat op je werk, maar ook zeker door die vlinders in je buik. Hou dit plezier vast. Doe niets wat je niet wil doen en hou de eer aan jezelf. Zeker met je lover die om te de hoek woont, moet jij je extra gedeisd houden.