Lifestyle

Heb jij dit sterrenbeeld? Dan heb jij het meeste last van de nieuwe maan deze maand

1 februari is de dag, dat voor deze sterrenbeelden hun leven veranderen mag. De nieuwe maan zal vandaag overgaan in het sterrenbeeld Waterman. Voor sommige sterrenbeelden doet dit wat meer dan voor de ander, maar bij deze sterrenbeelden heeft het wel degelijk heel veel invloed! Zit jij ertussen?

Deze sterrenbeelden hebben het meeste last van de nieuwe maan!

Het kan dus een tijd zijn om jezelf opnieuw uit te vinden of je voelt je mega ongemakkelijk door die nieuwe maan. New moon, new start! Lees verder om erachter te komen of jij beïnvloed wordt door de nieuwe maan.

Nieuwe maan

Een nieuwe maan markeert het begin van de maancyclus, en dit betekent dus dat het tijd is voor een nieuwe start! De nieuwe maan start op 31 januari en wordt hierdoor dus ook zwarte maan genoemd. De nieuwe maan van de Waterman draait om jouw bizarre ideeën onderhouden en veranderingen toepassen in je tradities en routines. We gooien het roer dus volledig om!

Stier

Voor de Stier kan deze nieuwe maan wat ongemakkelijk aanvoelen, want een verandering in persoonlijke overtuigingen is ook best wennen. De energie van de Waterman gaat vooral om het deel uit te maken in de gemeenschap en dit kan voelen als een verstoring van de rust en stilte. Je kan dus het gevoel krijgen dat je buiten je comfortzone wordt geduwd, stay calm en stel je open voor kleine veranderingen!

Leeuw

De Leeuw moet zijn plek in de spotlight loslaten, zodat anderen ook in het middelpunt kunnen staan. We know, jij kan hier behoorlijk wat stress van krijgen en dat is okay. Probeer het los te laten! De Leeuw en de Waterman zijn tegenovergestelde sterrenbeelden, de Leeuw wil het liefste alle aandacht. Vind een manier om originaliteit en creativiteit te delen met een groep, maar laat anderen dit ook doen! Tijdens deze nieuwe maan moet je je focussen op het feit dat alle mensen gelijk zijn en gelijk behandeld moeten worden. 

Schorpioen

Worstel je met je intimiteit? Blame it on the new moon! Haal diep adem en doe rustig aan. Pak je gezichtsmaskertje erbij en relax! Actief deelnemen aan sociale evenementen kan ongemakkelijk zijn, maar je hoeft ook geen kluizenaar te worden. Bedenk goed of deze sociale activiteiten écht nodig zijn en voel je niet slecht als jij dit een keertje overslaat!

Bron: Beautify