Beauty

Té mooie lipglosses

Tegenwoordig krijg je een lipgloss niet meer in een simpel potje of tubetje, néé… ze worden verpakt in de meest mooie vorm, met een schattig kleurtje en vaak een handig penseeltje of applicatortje. Het worden bijna collector’s items!

Van de Hello Kitty cosmetics collectie voor H&M, mét een dun penseeltje als applicator, € 1,90

Kun je niet kiezen? Dan is deze "Stellars Gloss Double Star" van Helena Rubinstein perfect; je hebt namelijk twee kanten! En geen geklungel met applicators, want je krijgt er gewoon twee, voor € 16,-.

Drie mini glossjes van het merk Beautilicious. De smaken zijn net zo mooi als de tubetjes: candy apple, vanilla sugar & toffee almond. Het setje kost maar € 4,60 bij Asos.com!

Deze gloss is wel heel speciaal: hij zit in een doosje met vier kleurtjes én een applicator erbij. Prachtig van Lancôme voor € 26,-. Krijg je er meteen een spiegeltje bij!

Wauw… dit platte blikje van het merk POP heeft drie kleurtjes gloss die als een soort strepen boven elkaar zitten. In elke gloss zit ook een beetje jojoba-oil zodat -ie je lippen nog extra zacht maakt! Zo’n blikje kost ruim € 7,-.

Hetzelfde idee als hierboven, maar dan met wel VIJF kleurtjes boven elkaar… Kost natuurlijk ook meer; dit blikje is € 12,-. Tip van POP hoe je het aan moet brengen: neem een kwastje en ‘slide along’ van boven naar beneden zodat je elk streepje kleur hebt gehad!

Deze gloss zit in de vorm van een stiftje! Van de Piiink-lijn van beautyhuis Sephora, € 2,-.

Wie zwicht er nu niet voor zo’n perfect, rechthoekig flesje? Okee, je moet er € 18,- voor neertellen, maar dan heb je ook een prachtige lipgloss van Yves Saint Laurent. Deze tint heet trouwens "Simply Gold".

L’Oréal Glam Shine is een bekende lipgloss. Deze transparante variant ziet er superluxe uit door het doorzichtige flesje met de gouden rand en letters! En dat voor € 7,50.

Deze gloss zit in een zogeheten ‘cube’, een kubusvormig potje. Officieel heet -ie "Pure Color Lip Vinyl Gloss", een hele mond vol dus. Deze rode kleur wordt "Plastique Red" genoemd. Je krijgt er natuurlijk het kwastje bij, voor € 14,50 in totaal.

Deze gloss van Hard Candy is een kunstwerkje op zich! Lekker sixties flowery, maar de inhoud is natuurlijk ook niet mis: oranjebloesem! Kost € 9,-.

Juicy Tubes van Lancôme kennen we natuurlijk; het is mijn persoonlijke favoriet. Maar echt spannend zijn die tubetjes nou niet echt… maar deze limited edition versie wel! Hij smaakt en ruikt naar tropische bloemen (lekker zomers dus) en heeft een speciale look. En dat terwijl hij even goedkoop – of nouja, duur – is als gewone Juicy’s: €16,50.

Deze gloss van Yves Rocher’s jongere lijn Luminelle heeft de kleur ‘Blanc on Ice’ en heeft zelfs een eigen juwelenkoordje! Voor € 6,50.

Icy silver en mooi strak design van BeYu, het jonge merk van Douglas, € 8,50.