Beauty

Anastasia

Ik persoonlijk, denk dat veel vrouwen en meiden de belangrijkheid van hun wenkbrauwen onderschatten. Ze laten ze volop groeien of epileren juist teveel. Beiden niet goed! Wenkbrauwspecialist Anastasia zal het wel met me eens zijn…

…want wereldwijd is er maar één beautyspecialist die zich voor 100% heeft toegelegd op de perfecte wenkbrauw: Anastasia Soare. Zij heeft vanuit haar salon in Beverly Hills de professionele styling van wenkbrauwen ontwikkeld. Haar motto: wenkbrauwen máken je look, ze zijn essentieel voor je uitstraling.

In Amerika is er een heuse "Anastasia Look", die wordt gemaakt door een 5-stappen aanpak. Met een sjabloon bepaal je het beste model, dan kleur je de wenkbrauw in, vervolgens wordt er geëpileerd. En met de speciale gel wordt het model voor úren gefixeerd. Als finish zet je de wenkbrauw aan met een potloodje. Tsja, het resultaat mag er wezen!
Anastasia past deze techniek natuurlijk zelf toe in haar salon – waar vele celebs komen, zoals Heidi Klum, Penelope Cruz, Madonna, Elle Macpherson, Naomi Campbell en zelfs Oprah Winfrey.

Maar omdat wij natuurlijk niet in Amerika wonen en écht geen honderden dollars gaan neertellen voor zo’n behandeling, zijn er nuook doe-het-zelf producten te koop, die je lekker thuis kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een speciaal wenkbrauwpotlood (€ 21,-) of de wenkbrauwgel (€ 20,-) met een kleurtje, zodat je wenkbrauwen helemaal perfect in shape blijven. Je koopt de producten bij Douglas of bij de haarsalons van Rob Peetoom.