Lifestyle

Weekhoroscoop; dit staat er te gebeuren

Yehes, het is weer tijd voor een nieuwe weekhoroscoop! De Ram mag iets meer afspraken afzeggen en tijd voor zichzelf nemen, de Stier praat alle ruzies uit in deze week en de Tweelingen kan inmiddels niet meer zonder zijn of haar partner. Wat de week nog meer voor jou in petto heeft? Wij vertellen het je.

Weekhoroscoop

Weekhoroscoop; dit staat er te gebeuren

Wij vertellen je met alle liefde wat je deze week te wachten staat op het gebied van liefde, financiën en werk in onze weekhoroscoop!

Ram

Misschien is het een goed idee om wat meer tijd vrij te maken voor jezelf én voor je partner, Ram. Via je sociale netwerk krijg je daarentegen wel meer kansen in je schoot geworpen. Oh, en begin alvast met nadenken over je doelen voor in 2022!

Maagd

Good for you, Maagd. Je geniet met volle teugen van de tijd die je met je partner hebt en gaat daar volledig in op. Ook wua financiën kan je terugkijken op een goed jaar en eigenlijk ga je over het algemeen ook met plezier naar je werk. Way to go!

Stier

Dit is het perfecte moment om ruzies die je hebt met mensen uit te praten. Pas even op je uitgaven aan kerstcadeautjes, want dit kan nogal snel uit de hand lopen. En probeer knopen door te hakken als het gaat om je werk! 

Tweelingen

Jij. Bent. Verliefd. Je mist elkaar ontzettend als jullie niet bij elkaar zijn. Wel even een puntje van oplettendheid: je uitgaven. Niet meer achteraf betalen kan je hierbij helpen. Daarnaast is er een grote kans dat het op je werk niet echt botert, maar hierin kan je gewoon normaal en eerlijk communiceren. 

Kreeft

Ook jij hebt het deze week te druk met sociale verplichtingen en je werk. Je kan hier niet makkelijk onderuit komen, maar even aan jezelf denken is geen overbodige luxe. Op het gebied van financiën hoef je je in ieder geval niet heel erg druk te maken, dit komt op onverwachtse wijze echt wel goed. En je werkgever is blij met je. 

Leeuw

Wauw, je partner en jij zijn weer helemaal op jullie roze bubbel beland. Don’t take it for granted. Mocht je nog rekeningen hebben open staan, betaal deze dan even af. Laat de mensen op je werk je humeur niet beīnvloeden! 

Weegschaal

Het is misschien een goed idee om iets meer naar je partner en zijn of haar mood te kijken, Weegschaal. Het kan namelijk zijn dat daar iets meer aandacht aan besteed moet worden. Je houdt je daarnaast hartstikke goed aan je (kerst)budget en je collega’s zijn ook blij met je. Niets te klagen, dus.

Schorpioen

De rust is wedergekeerd in je relatie, Schorpioen. Jullie lachen dan ook veel samen en dit zorgt ervoor dat jullie allebei ontspannen. Daarnaast krijg je een flink bedrag binnen. Op werk kan je even een kleine hobbel in de weg ervaren, maar dit komt ook allemaal wel weer goed. 

Boogschutter

Er komt een nieuw jaar aan, en dit zorgt voor een schone lei voor jou en je partner. Alles gaat goed komen, en dit is op financieel gebied precies hetzelfde. Ook op werk gaat het van een leien dakje, je inzet wordt beloond.

Vissen

Tuurlijk heb je zin in de feestdagen, maar probeer ook een beetje te genieten van de alone-time die je nu kunt hebben met je partner. Op financieel gebied kom je absoluut niets te kort, gelukkig. En wat betreft werk ga je er ook alleen maar op vooruit. You go, girl! 

Steenbok

Je partner is een grote steun voor je, en dit is hartstikke fijn. Daarnaast heb je de luxe positie dat je anderen die het iets minder breed hebben dan jij kunt helpen en hier krijg je dan ook flink veel waardering voor in return. 

Waterman

Als we één ding zeker weten, is het dat jij dit hele jaar meer dan genoeg voor iedereen hebt gedaan. Als jij dan ook veel tijd met je partner door wil brengen, moet je dat ook lekker doen. Daarnaast word je verrast door een financiële beloning en richt je nu al volledig op 2022. Even rustig aan doen, meid!

Lees ook:

Aha: Dit is dus hoeveel calorieën je verbrandt tijdens je vrijpartij

Dit is jouw toekomstige hond volgens je sterrenbeeld