Celebs

Deze Temptation Island single is te zien in de minifilm Mocro Maffia Meltem

Ja ja, de minifilm Mocro Maffia Meltem is sinds 10 december eindelijk te zien op videoland. In het voorproefje zagen wij een wel heel bekend gezicht voorbijkomen: hello Temptation Island-verleidster!

Deze Temptation Island-ster is te zien in Mocro Maffia Meltem

Na haar verschijningen in De Slet Van 6 VWO en Vakkenvullers heeft de Tempa-ster nu een rol in de minifilm Mocro Maffia Meltem gekregen. Ga jij kijken naar deze minifilm?

Niet zo’n Drama Queen

Misschien had je het ondertussen wel al door, we hebben het hier over de single Carré. Carré was een van de singles uit Temptation Island: Love or Leave 2020. Daarna gaf zij aan toch niet zo’n fan te zijn van reality-tv, omdat ze niet wist wat er ging gebeuren. Dus heeft ze het lekker bij acteren gelaten! En dat doet ze zeker goed, wij zijn benieuwd in welke film of serie we haar hierna in zullen zien.

 

View post on Instagram
 

 

Mocro Maffia Meltem

In deze minifilm maken we kennis met een nieuw vrouwelijk hoofdpersoon: Meltem! Zij wordt gespeeld door Sinem Kavus. Meltem is een hele intelligente Turks-Nederlandse vrouw, op slimme manieren omzeilt zij de politie bij haar business in creditcardfraude. Maar Meltem heeft één zwakke plek: haar gokverslaafde vader. Ze redt hem altijd uit de meest onmogelijke situaties, maar nu heeft hij het wel heel erg voor zichzelf verpest. Hij heeft geld geleend van de welbekende Paus. Om haar vader te redden moet ze een bezoekje brengen aan haar Turks-Duitse familie, die ook in cocaïne handelen. Bereid je dus maar voor op 40 spannende minuten tijdens het kijken van deze minifilm!

 

View post on Instagram
 

Lees ook:

ZIEN: dit zijn de heftige afspraken die Efrain en Aylin voor Temptation Island hebben gedaan

Deze Temptation Island verleidster maakt een carrièreswitch en gaat acteren in GTST