Lifestyle

Tip voor vanavond: probeer deze 5 nieuwe BJ-technieken eens

Als jij dacht dat we met het Snaveltje en Vuurtje Maken al klaar waren had je het goed mis! Aangezien we van die leuke aftrektechnieken voor jullie hebben gevonden kunnen we de pijptechnieken echt niet buiten sluiten. Tijdens ons onderzoek zijn wij op deze 5 nieuwe pijptechnieken uitgekomen. Dan weet jij dus wat je te doen staat vanavond (als je wil natuurlijk)!

Dit zijn 5 nieuwe bj-technieken om te proberen

Deepthroaten kennen we ondertussen wel (al blijft die techniek ook echt altijd leuk)! Impress jouw partner eens met deze nieuwe technieken! Oh, geen zorgen, ze hebben allemaal weer een leuke naam. Hier komen ze!

De Walvis-Duif

Bij de Walvis-Duiftechniek gaat het vooral om het variëren. Dat is voor jou en je partner lekker! Je wisselt bij deze techniek eigenlijk af in hoever je de penis in je mond neemt. Bij de walvis neem je de hele penis in je mond, bij de duif alleen de eikel. Hierin kan je dus lekker variëren en je eigen tempo aanhouden. Kort-kort-lang, lang-kort-lang, kort-kort-lang-lang… De opties zijn eindeloos!

De Pepermolen

Bij de Pepermolen zet jij je hand net onder de eikel, het is dan belangrijk dat je een beetje druk zet. Doordat je een beetje druk zet zal de eikel extra opzwellen, omdat er dan meer bloed naartoe stroomt. Meer opgezwollen betekent meer gevoelig en dat is natuurlijk wat we willen! Met je mond ga je nu de eikel pijpen.

De Dokter

Bij de Dokter gebruik je eigenlijk je normale pijpskills al, alleen zit je net in een andere positie. Je partner ligt languit op de bank of het bed en jij zit op de grond ernaast. Zo heeft hij een lekker uitzicht over jou en voor hem is niks beter! Je kan natuurlijk ook de Dokter met een andere techniek combineren.

De Kurkentrekker

De Kurkentrekker klinkt heel ingewikkeld, maar is waarschijnlijk een techniek die sommige van jullie waarschijnlijk al toepassen. Bij deze techniek gebruik je zowel je mond én en je hand. Met je hand trek je de schacht af en met je mond focus je je op de eikel. Hierbij maak je een soort draaiende beweging of je draait met je tong rondjes om de eikel heen.

Dubble Fister

Deze techniek klinkt vrij hardhandig, en dat is hij eigenlijk ook wel! Wij raden aan om deze aan het einde van je geweldige pijpbeurt toe te passen en ook niet al te lang. Dan kan het namelijk nog wel eens pijn gaan doen. Bij deze techniek zet je je twee vuisten om de schacht heen en stimuleer jij weer met je mond de eikel. Dat mag er best hardhandig aan toe gaan, als je het goed doet zal hij het ook niet lang vol kunnen houden. If you know what we mean..