Beauty

Skins Cosmetics

Skins Cosmetics is één van de mooiste beautywinkels van ons land. Ze hebben inmiddels filialen in Amsterdam, Breda, Groningen, Laren en Rotterdam. En… sinds kort een webshop!

Bij Skins vind je een groot assortiment huidverzorging, parfums en make-up. Vaak importeren ze merken en producten die in het buitenland wereldberoemd zijn, maar nog niet eerder in Nederland verkrijgbaar waren. Super exclusief én nieuw, dus!
Daarbij krijg je bij Skins altijd persoonlijke service, ruime openingstijden en goed advies. Wat willen we nou nog meer?

Enniewee, dit zijn mijn favoriete producten die bij Skins Cosmetics verkocht worden:

LipFusion Color Shine. Dit was één van de eerste ‘plumping lipgloss’ die je lippen voller maakt. Hoe? Met collageen, maar dan zonder het spuitje! Er zijn maar liefst 15 kleuren verkrijgbaar, van subtiele ‘nude’ tinten tot het vurige rood van de kleur ‘sexy’.

Het nieuwe parfummerk "Juliette has a gun". Gekke naam, maar heerlijke geurtjes! Dit is het parfumlabel van Romano Ricci, de achterkleinzoon van… juist, Nina Ricci! De collectie bestaat nu uit vijf romantische rozenparfums. Maar ze zijn niet standaard zoet, maar een beetje sexy!

Rosebud Salve, ook te koop bij Skins! Rosebud Salve is een zogenaamd ‘Multi-Purpose-salve’, een zalf die je voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Ik gebruik hem zelf vooral voor mijn lippen (ben er helemaal verslaafd aan), maar je kan hem ook gebruiken voor: droge handen, droge ellebogen en knieën, jeukende of irriterende plekjes, en ga zo maar door. Zo’n blikje kost rond de 10 euro, maar je doet er lekker lang mee!

Lipgloss van Philosophy is zó lekker. Deze "Kiss Me" editie ("The road to intimacy is lots of kissing") is er speciaal om je lippen lekker te verzorgen. Een tube kost €12,-, maar je doet er tijden mee.