Lifestyle

Hier kan jij aan merken dat het weer tijd is voor een wip

Slaap je slecht en ben je ineens megagestrest? Honey! Hoe lang is het geleden dat jij lekker hebt liggen rollebollen met je lover? Dit zijn namelijk gevolgen van lang geen seks hebben. Tijd dus om het bed in te duiken en je bent binnen no time weer de oude. Geen partner? Geen probleem! Er bestaat ook nog zoiets als solo-seks, hè ladies!

Dit zijn de gevolgen van lang geen seks hebben voor jouw lichaam

Laten we eerst even een fabel de wereld uit helpen: van lang geen seks hebben worden jouw ladyparts echt niet strakker. Lang geen seks hebben heeft wel andere gevolgen op je lichaam. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Niks ernstigs hoor, seks is alleen wel heul gezond.

Geen hartboost

Wist je dat je hart en vaten een hormonale- en fysieke boost krijgen tijdens het hebben van seks? Dit is natuurlijk supergezond voor je. Door een lange tijd geen seks hebben loop je deze geweldige boost mis. Je kan natuurlijk ook heel veel gaan sporten, maar dat is obviously veel minder leuk dan een hete vrijpartij.

Verkouden of ziekjes?

Door regelmatig seks te hebben krijg je meer antilichamen die ziektes (of andere dingen) afweren. Seks versterkt dus je immuunsysteem! Ben je nu verkouden? Dan ben je bij deze meteen op de hoogte waarom.

Gestrest

Gestrest en geen behoefte aan yoga of mediteren? Wij hebben de oplossing gevonden! Seks verlaagt namelijk je stressgehalte. Heb jij al iemand gevonden die je met dit vervelende probleem wil helpen?

Slapeloze nachten

Ook op je nachtrust heeft seks invloed. Seks maakt een bepaald hormoon aan dat zorgt voor een betere en diepe slaap. Is dat even handig! Dan kan jij na je geweldige beurt zonder zorgen in een diepe slaap vallen.

Lees meer: 

Science says dat jij met deze gezichtsuitdrukkingen beter kan flirten

Zes mensen delen hun grappige eerste keer-verhalen