Lifestyle

Dit is wat Sagittarius Season voor jouw sterrenbeeld in petto heeft in december 2021

Another month, another zodiac sign! Nu we het Scorpio seizoen achter ons hebben gelaten, is het tijd voor de maand van de Sagittarius, oftewel: de Boogschutter. Het seizoen van de Boogschutter draait om optimisme, avontuur en plezier. Maar dat is zeker niet het enige! Benieuwd wat de maand van de boogschutter voor jouw sterrenbeeld betekent? Lees dan snel verder!

Wat heeft december 2021 voor onze sterrenbeelden in petto?

De maand december staat voor vele mensen in het teken van feest. Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw komen eraan en dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar wat betekent de maand december voor jouw sterrenbeeld? 

Steenbok

De decembermaand draait voor de Steenbok om familie. Je maakt je de laatste tijd steeds vaker zorgen en je voelt dat er een verandering aan zit te komen. Gelukkig zal de oplossing voor je zorgen jou niet veel tijd of moeite kosten en je zult merken dat het uiteindelijk allemaal wel mee valt. Door je zelfvertrouwen en charisma zul je in de maand december je uitdagingen overwinnen en je gaat je meer focussen op je spiritualiteit. Ook is er deze maand ruimte om het verleden los te laten. Wat betreft relaties ga je een rollercoaster tegemoet. Maar met jouw gezonde verstand weet jij hier al snel een positieve draai aan te geven.  

Waterman

De maand december staat voor de Waterman in het teken van carrière en het sturen van je leven. Je krijgt daarbij advies en hulp van een onverwachts persoon, die je voorheen niet zag als belangrijk. Deze maand gaat die persoon wel belangrijk worden voor jou en jullie band wordt sterker. Diegene zal je helpen en ondersteunen en uiteindelijk zal dit een positieve invloed hebben op jouw carrière en levensloop. Wat betreft de liefde zal de Waterman een sensuele en spirituele maand tegemoet gaan. Houd je ogen dus open, want misschien vind je wel liefde in deze spirituele hoek. 

Vissen

Vissen zijn erg gevoelig en kunnen zorgen en spanning goed aanvoelen. Toch is het voor de vissen deze maand belangrijk om niet al deze zorgen op te kroppen. Er ontstaan dan sneller meningsverschillen en dit heeft een negatieve invloed op jouw sociale contacten. Communiceer open met je sociale contacten en je zult merken dat ze jou graag steunen. Leef in het hier en nu, en stop met malen over de toekomst. Op het gebied van liefde zul jij je deze maand wat sneller jaloers voelen. Probeer ook dit goed te communiceren voordat je jezelf gek maakt. Ook staat de maand december voor vissen in het teken van confilcten met oudere gezinsleden. Je zult hard je best moeten doen de familiesfeer positief te krijgen. Probeer je daarom deze maand extra te focussen op je vrienden, die zullen je begrijpen en ondersteunen. 

Ram

Voor de Ram staat december in het teken van avontuur. Je zit vol energie en het is nu alleen nog de taak om die een zetje te geven in de juiste richting. Je krijgt door deze positieve energie een frisse kijk op het leven. Ook staat deze maand in het teken van de verbinding aan gaan met jezelf. Je zult veel leermomenten hebben ook al vind je het moeilijk om dit te erkennen. Toch zul je eraan moeten geloven en gaat er deze maand iets gebeuren wat je leven verandert. Omdat de Ram deze maand veel charisma uitstraalt zal het op het gebied van relaties en liefde een positieve maand worden. Ook binnen de familie is er een ontspannen en positieve sfeer. 

Stier

Voor de Stier staat de maand december in het teken van financiën, carrière en liefde. Het wordt een drukke maand en er komen veel uitdagingen op je pad. Deze uitdagingen zullen later een positief effect gaan hebben op jouw toekomst. Wat betreft de liefde is de maand december de maand van romantiek en passie voor de stier. Je bent impulsief en dit leidt jou misschien wel naar de liefde. Wat betreft familie zal december wat minder gunstig zijn. Er is een gespannen sfeer en dit resulteert in confilcten. Gelukkig krijgt de Stier deze maand een financiële meevaller, en zul je de sfeer weer terug brengen.

Tweeling

Liefde en verleiding zijn de keywords van de maand december voor de Tweeling. Je relatie krijgt een boost en er is sprake van veel sensualiteit. Wel is de verleiding deze maand een uitdaging, en zul je optimistisch moeten blijven om die gevoelens te stabiliseren. Je hebt de kans om de liefde te vinden in de tweede helft van de maand, en dit zal in een bekende sociale kring zijn. Op het gebied van geld en werk zal dit een positieve maand worden. Je behaalt je doelen en je harde werk wordt beloond. 

Kreeft

Voor de kreeft staat de maand december in het teken van relaties. Niet alleen huidige relaties, maar ook nieuwe relaties krijgen de kans zich te ontwikkelen. De Kreeft vraagt zich deze maand steeds vaker af wat ze hebben opgebouwd en bereikt. Ze kijken opnieuw naar de toekomst en stellen nieuwe wensen en doelen op. Op het gebied van liefde zal de Kreeft deze maand vol passie zitten. Ook is er kans dat de Kreeft deze maand de liefde vindt op de werkvloer.

Leeuw

De Leeuw houdt van het leven en dat straalt die ook uit. Hierdoor is de kans groot dat je deze maand iemand ontmoet. Deze persoon zal op een onverwachts moment je leven binnen komen, maar het brengt je veel positiefs. De kans is groot dat dit een persoon is die verschillend is van jou, en dat je communicatieskills op de proef worden gesteld. Op het gebied van relaties staat de maand voor de Leeuw in het teken van harmonie en passie. Twee uitersten die zich deze maand erg goed gaan aanvullen. Voor de single Leeuw staat de maand december in het teken van kansen om de liefde te vinden, mits hij of zij open staat om zijn gevoelens te delen. 

Maagd 

Voor de Maagd staat december in het teken van persoonlijke groei. Je hebt doelen opgesteld voor de toekomst en het lijkt erop dat je je hierin zult ontwikkelen. Je zult deze maand herinnerd worden aan je verleden, zodat je vooruitkomt in de toekomst. Je hebt zorgen maar de oplossing zul je deze maand nog vinden. Op het gebied van relaties zal de Maagd te maken krijgen met miscommunicatie. Toch is je relatie wel romatisch en passievol. Ook wordt het zelfvertrouwen van de Maagd in deze maand gestimuleerd. 

Weegschaal

De Weegschaal heeft deze maand iets dat hem dwarszit. Gelukkig staat december voor de Weegschaal in het teken van communicatie en zul je een manier vinden om dit tactisch te uiten. Je vindt grote veranderingen lastig en zal daarom minder snel ingaan op nieuwe ideeen. Toch kan ook de Weegschaal er deze maand niet omheen en zullen er grote veranderingen aankomen. Gelukkig luistert de Weegschaal goed naar zijn gevoel en zal dat hem helpen om deze veranderingen te verwerken. Op het gebied van relaties zal de Weegschaal deze maand te maken krijgen met meningsverschillen. Gebruik je communicatieskills om dit te verbeteren. Ook draait het voor de Weegschaal deze maand om sensualiteit. De single Weegschaal is op zoek naar positiviteit en dit kan zomaar eens gebeuren deze maand.  

Schorpioen

Voor de schorpioen draait het deze maand om investeren in nieuwe zaken. Dit gaat vooral invloed hebben op de lange termijn. De Schorpioen heeft deze maand mega veel energie en het is tijd om dat te investeren. Toch kan er deze maand veel veranderen in je stabiele basis. Blijf communiceren, Schorpioen! Je kunt meer van andere leren dan je denkt. Op het gebied van liefde zal de Schorpioen een maand vol passie krijgen. Voor de single Schorpioen ontstaan er kansen in de werkomgeving.

Boogschutter

De Boogschutter lijkt een positieve energie en goede concentratie te hebben deze maand. Hierdoor kost het weinig moeite om taken uit te voeren. Het lijkt ook een goed moment om deze energie te gebruiken om een planning te maken en doelen te stellen. Ook lijkt er deze maand een verandering op je pad te komen. Op het gebied van relaties is dit een romantische maand. De single Boogschutter kan deze maand liefde vinden in de bekende sociale kring.  

Lees ook:

Dit is wat Scorpio Season voor jouw sterrenbeeld in petto heeft in november 2021

Oh oh: deze sterrenbeelden gaan voor drama zorgen met kerst