Lifestyle

Mensen met deze sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd

We schreven al eerder over de meest trouwe en loyale sterrenbeelden in een relatie, maar we wilden stiekem de andere kant van ‘t verhaal ook even belichten. Want welke sterrenbeelden zijn nou ‘t snelst geneigd om vreemd te gaan? Wij vertellen het je.

Deze sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd

Vreemdgaan is natuurlijk voor iedereen anders; de één vindt kijken naar een ander al te ver gaan en de ander vindt dit pas als hun partner bij een ander in bed ligt. De volgende sterrenbeelden zijn alleen sneller geneigd om naar het gras van de buren te kijken. 

Kreeft

Kreeften staan erom bekend dat ze heftige conversaties liever vermijden. Wanneer er zich strubbelingen voordoen in een relatie, kan dat je de kop kosten. Deze moeilijke gesprekken zijn namelijk hartstikke nodig in een relatie, en horen erbij. In plaats van hun gevoel te delen, voelt de Kreeft zich vaak onbegrepen. Het is dan ook makkelijker voor een Kreeft om zich te openen tegen iemand die buiten de relatie staat dan tegen hun eigen partner. En dat is waar het vaak mis gaat.

Boogschutter

Een Boogschutter verveelt zich nogal snel, of dat nou op de werkvloer is of binnen een relatie. Daarnaast zijn ze mega extravert en niet vies van een beetje aandacht op z’n tijd. Nog een leuk feitje; Boogschutters zijn enorm zelfbewust en eerlijk tegenover zichzelf. Dus als ze een misstap maken achter de rug van hun partner om, weten ze dondersgoed waar ze mee bezig zijn. Ouch.

Waterman

Yes, ook de Waterman hoort in dit rijtje thuis. Een Waterman is normaliter niet echt snel af te leiden, maar mochten jullie elkaar voor een langere periode niet zien loert het gevaar te allen tijde. De Waterman is namelijk mega sociaal en houdt ervan om andere mensen te ontmoeten. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar avontuur. Het enige positieve is wel dat een Waterman niet snel fysiek zal worden met iemand anders, het zal dus waarschijnlijk bij wat online geflirt blijven. Al hebben we dat natuurlijk ook liever niet.