Lifestyle

Dit is de weekhoroscoop voor jouw sterrenbeeld

Nieuwe week, nieuwe kansen. Benieuwd wat deze week voor jou in petto heeft? Hieronder zie je ‘t per sterrenbeeld.

Weekhoroscoop per sterrenbeeld

Wordt het een promotie? Ontmoet je deze week je nieuwe liefde? Je leest het hieronder, in onze weekhoroscoop per sterrenbeeld.

Waterman

Deze week staat volledig in het teken van beweging. Of dat nou fysieke beweging in de sportschool is, of je bewegen naar een bepaalde richting als het gaat op werk, doe het! Volg een cursus, sla een andere weg in.

Vissen

Je focus is een beetje gone, vissen. Je zal deze week vaak uitgedaagd worden om een misstap te maken, maar doe het niet. Zelfs de beste relaties, of dat nou om liefde, werk of familie gaat, hebben soms wat hard work nodig.

Ram

Dit wordt een leuke week, Ram. Gevuld met de nodige humoristische uitspattingen, boosts voor je relatie en dé perfecte tijd om je eigen artistieke zelf de vrije loop te laten. 

Stier

Dit is even niet de juiste week om beslissingen te maken die out of the box zijn. Dit is een belangrijke week om je te focussen op alles wat er zich nu al in je leven bevindt, en de relaties tot een dieper level te brengen. Zijn er dingen die niet goed zitten? Fiks die dan nu.

Tweelingen

Je hebt een tijd om te geven, en een tijd om te nemen. Deze week is het belangrijk om veel te geven aan de mensen die je dierbaar zijn. Daarnaast is het van belang om even op de kleine lettertjes te letten, in het geval van een contract maar ook normaal contact met anderen. Pay attention!

Kreeft

De kans bestaat dat deze week even een uitdaging voor je wordt, Kreeft. Op het gebied van werk én relaties zullen er hobbels in de weg komen. Maar goed, dat hoeft niet per se slecht nieuws te zijn. Als je de koe bij de horens vat, kan je er ook alleen maar sterker uit komen. You go, girl.

Leeuw

Sjezus, wat heb jij veel energie. Gebruik die energie om extra projecten op te pakken, of dat nou op je werk is of die rommelige zolder van je. Stil zitten is geen optie!

Maagd

Jij zit nogal in je hoofd deze week, maagd. Het is nu vooral belangrijk dat je je omringt met mensen die je liefhebt, om je zo vertrouwd mogelijk te laten voelen. Heb je prangende vragen over iets? Probeer het dan te bespreken met mensen die zich al langere tijd in je leven zijn. 

Weegschaal

Jij wordt deze week in ieder geval gebacked door de sterren, weegschaal. Dit is dus de perfecte tijd om te experimenteren met dingen die je hiervoor nog niet hebt gedaan, creatieve uitspattingen te hebben en dat ene fantastische plan uit te voeren dat je eigenlijk al heel erg lang had. 

Schorpioen

Je werk heeft op dit moment veel van je focus nodig, schorpioen. Just go with the flow, en het komt wel goed. Het wordt vanzelf rustiger. Dit is trouwens ook de perfecte tijd om je financiën eindelijk op orde te krijgen.

Boogschuttter

Jij moet even oppassen dat je werk niet gaat lijden onder je persoonlijke struggles, boogschutter. Je staat ook voor een erg belangrijke beslissing, dus daar heb je alle focus voor nodig. Pas ook even op met de mensen om je heen, het kan namelijk zo zijn dat iemand je vertrouwen schaadt.

Steenbok

Dit is jouw tijd om iedereen die dicht bij je staat mee te nemen in jouw fantastische mood. Want je voelt je fantastisch! Mocht er een tegenslag zijn, pak jij ‘m met beide handen aan en geef je er binnen no time een positieve draai aan.