News

Dit is waarom single Fatih van Temptation Island 2021 Aylin fake noemt en Aylin slaat keihard terug

Het nieuwste seizoen van Temptation Island 2021 loopt inmiddels al bijna op zijn einde en ook dit jaar is er genoeg juice te vertellen. Zo benoemde single Presley dat Aylin en Efrain mee zouden doen voor de fame, en het lijkt erop dat ze niet loog. Want nu doet single Fatih een uitspraak over Aylin die dat verhaal nog meer bevestigt. Aylin slaat op haar beurt weer keihard terug… Fittie! 

Aylin van Temptation Island 2021 negeert single Fatih

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is al een paar weken bezig en elke week worden we weer verrast met nieuwe ontwikkelingen. Het seizoen is bijna ten einde en dus komen de dreamdates eraan. En bij de dreamdates is altijd de vraag: wie gaat welke single meenemen? Als je Temptation Island 2021 hebt gevolg weet je dat Aylin en Fatih een goede klik hadden vanaf het begin maar in de afgelopen afleveringen zien we dat Aylin toch meer naar Jake toe trekt. What happened? Fatih legt het ons uit, en hij doet dat zonder blad voor zijn mond.

Single Fatih van Temptation Island 2021 noemt Aylin fake

In de laatste aflevering van Temptation Love Therapy verteld Fatih waarom hij en Aylin niet meer met elkaar omgingen. En hou je vast, dit is het bewijs dat Aylin meer bezig was met de camera’s dan wat anders. De reden dat Aylin opeens voor Jake koos, heeft namelijk met de afkomst te maken van Fatih. Hij en Aylin zijn beide Turks en Aylin wilde niet dat ze werden gezien als Turks koppel. Heh? Tijdens de dates met Fatih zei Aylin dat ze het juist leuk vond dat ze dezelfde afkomst hadden. Toch was niets minder waar en Aylin heeft de rest van de tijd op Temptation Island Fatih genegeerd.

Dat Fatih slecht is behandeld door Aylin steekt hij niet onder stoelen of banken. ‘Als je zo kan doen tegen mij, ben ik blij dat het klaar is’, aldus Fatih. Toch heeft hij geen goed woord meer over haar te spreken en vind hij dat Aylin een spelletje heeft gespeeld met iedereen in de villa. Hij vindt dat het Aylin ’s eigen schuld is dat Efrain zich zo openstelt en hij noemt haar fake. Dat die liefde over en uit is, is dus wel zeker.

Lees hier meer over Temptation Island 2021

Aylin slaat keihard terug

Aylin slaat keihard terug op de beschuldigingen van Fatih en vertelt dat hij allesbehalve de waarheid spreekt. Zo vertelt zij dan ook dat Fatih haar heeft gedwongen tot iets: “Fatih vertelde aan alle andere single-mannen dat we op onze eerste date hand in hand over het strand liepen, maar dat was helemaal niet zo. Als ik dan met iemand anders ging praten werd hij boos, maar ik ben in totaal maar twee keer met hem op date geweest, we hadden geen relatie ofzo. Daarom vond ik zijn gedrag belachelijk en als kers op de taart wilde hij op de allerlaatste dag vlak voor de dreamdate voor alle camera’s afscheid van mij nemen. Ik heb hem vier keer verteld dat ik dit absoluut niet wilde en geen afscheid van hem hoefde te nemen, maar ik werd tegen mijn wil in gedwongen door hem in de productie.” Heftig! Maar Aylin vertelt ook dat het de laatste tijd helemaal niet goed met haar gaat wat met name door haar deelname aan Temptation Island komt en dat vinden wij toch wel heel sneu…