Beauty

Eye Majic

Ik heb iets heel leuks nieuws ontdekt bij de drogist: Eye Majic. Dit zijn kant-en-klare pads waarmee je in een paar seconden supermooie oogschaduw op hebt. Ik testte het voor Girlscene uit!

Eye Majic is oorspronkelijk een Australisch product en is al een grote hit in het verre oosten. Vanaf nu is het ook te koop in Nederland, en wel bij het Kruidvat. Een doosje pads kost € 6,99. Oja: het merk is dierproefvrij én hypoallergeen.

Hoe werkt het?

In het doosje zitten 7 keer 2 pads, allemaal los verpakt, dus hygiënisch en ideaal om mee te nemen. Je opent het doosje en haalt er de twee pads uit (voor elk oog één, natuurlijk). Je sluit je oog en legt de pad, die is gevormd naar je oog, op je ooglid. Je drukt hem een paar seconden aan (hoe langer je drukt, hoe dieper de kleur wordt) en haalt dan de pad weg. Voilà: je ogen zijn opgemaakt! Ik heb echt nog nooit zó snel zo’n mooie oogschaduw opgedaan.

Er zijn zes verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de combinatie grijs, antraciet en crèmekleurig, of de combinatie zalmroze, baby roze en lila.

Ik mocht Eye Majic alvast uitproberen voor Girlscene voordat het in de winkels ligt. De kleur die ik testte was een soort paars, van lichtlila tot donkerpaars.

Voor: geen oogmake-up (alleen een heel klein beetje mascara nog)

De pads

Ik trek de pad los, en… wauw!

Omdat het resultaat vrij heftig is (er zit echt kleur tot aan je wenkbrauwen!), heb ik het nog een beetje vervaagd met een smudge-penseeltje. Ook heb ik extra zwarte mascara en een beetje oogpotlood aangebracht. Ready to go!