Beauty

Mascha’s beautytrends

Ik vroeg onze beautyexpert Mascha naar háár visie op de trends van dit najaar op beauty gebied. Ze zegt: “de trends zijn wat opvallender dan normaal. Ze zijn wat donkerder, maar op een chique manier. Kijk maar mee!”

Hele donkere lippenstift/lipgloss. Het liefst in een donkerbruin/rode tint, of zelfs zwart (!). Alle luxe merken zijn hun donkerste lipsticks nu aan het promoten, en zelfs YSL heeft een limited edition zwarte lipgloss gemaakt!

Donkerblauwe nagellak is nog steeds hip. De meest populaire, die óveral is uitverkocht: Chanel ‘blue satin’. Goedkoper en bereikbaarder is Perfect Nail Enamel van Collistar, voor € 12,25 te koop bij Douglas, Ici Paris XL, Etos en DA.

Natuurlijk golvend lang haar is helemaal hot deze winter! Knijp flink wat mousse in je haar om het er zo uit te laten zien.

En als je haar van zichzelf niet lang genoeg is, doe je er clip in extensions in. Dit type extensions is steeds populairder aan het worden! Te koop bij de kapper of afrowinkels.

Minerale make-up, nog steeds mega populair, vooral de foundation.

Dikke wenkbrauwen zijn verschrikkelijk hip. Het liefst helemaal niet geëpileerd. Zijn jouw wenkbrauwen bijna niet te zien, dan kan je ze aanzetten met wat wenkbrauwpoeder of een potlood. Opvallen moeten ze!