News

Oh my: dit is het nieuwe liedje van de rockband Måneskin

De Italiaanse rockband Måneskin heeft met hun toffe nummers en hun knappe leadzanger Damiano David al heel wat bij ons los gemaakt. Goed nieuws, de band heeft een nieuw liedje uitgebracht en wij zijn obsessed!

Dit is het nieuwe liedje van Måneskin

Het nieuwe liedje van Måneskin Mammamia kwam vrijdagnacht uit en gaat over de onterechte beschuldig van cocaïnegebruik door de bizar knappe leadzanger Damiano David tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. In de song zingt Damiano dan ook dat mensen hem willen arresteren, terwijl hij geen drank of drugs gebruikt, maar gewoon plezier wil maken. In een interview vertelt Damiano over hun nieuwe song en zegt: “Wij vonden dat we iets fantastisch hadden gedaan tijdens het Eurovisie Songfestival, maar er was heel veel commentaar op ons. Daar begrepen wij niks van en daar wilden we met dit liedje een leuke verwijzing naar maken.” Dat is hun ook zeker gelukt, want wij zijn echt gek op dit nieuwe liedje van Måneskin en zingen hem al de hele dag vrolijk mee!

Sommige fans hadden geluk

Sommige geluksvogels hoefde niet tot gisteravond te wachten op het nieuwe liedje van Måneskin en konden hem donderdag live tijdens een digitaal event al luisteren. Måneskin speelde hun banger toen voor de eerste keer in Berlijn en in zeventien popzalen over de hele wereld konden fans tijden een livestream al meegenieten van Mammamia. In Nederland was het event in Haarlem en wij zijn stiekem heel jaloers op de fans die hier aanwezig konden zijn! Wat vind jij van Måneskin hun nieuwe nummer Mammamia?

Bron: AD.nlBeeld: Getty Images