News

Alles wat je moet weten over de vrouw van Daley Blind

We kennen Daley Blind als een succesvolle voetballer, maar eigenlijk weten we nog helemaal niet zoveel over zijn prachtige vrouw. No worries, wij hebben alles wat je over zijn vrouw wil weten voor jou op een rijtje gezet!

Wie is de vrouw van Daley Blind?

De gelukkige die zich de vrouw van Daley Blind mag noemen is Candy-Rae. Zij is in het dagelijks leven danseres en model en we couldn’t be suprised, want ze is echt prachtig! Daley en Candy-Rae hebben elkaar jaren geleden ontmoet tijdens het uitgaan en terwijl er in het begin nog geen klik was, kwam het koppel toch bij elkaar. In 2019 zijn zij ondertussen ook getrouwd. Hoe lief?

Wie is de vriend van Monica Geuze? Alles wat we weten over Robbert Kroese

Het zoontje van Daley Blind Lowen

Ondanks dat kindjes krijgen voor Daley Blind en zijn vrouw niet vanzelfsprekend was, hebben zij uiteindelijk toch twee kindjes kunnen krijgen. Candy-Rae en Daley probeerden het een jaar om een baby te kunnen krijgen en daarom gingen ze op een gegeven moment ook over op hormonale behandelingen. Toen Candy-Rae hiermee stopte toen het stel ging trouwen, was het raak en raakte zij zwanger van haar zoontje Lowen.

Dit is alles wat we weten over de vriendin van Formule-1 coureur Charles Leclerc

Het dochtertje van Daley Blind Lemae Lourdes

Zeven maanden na de geboorte van zoontje Lowen was Candy-Rae weer in verwachting en werd zij begin van dit jaar moeder van dochtertje Lemae Lourdes. Lowen en Lemae Lourdes zijn heel erg schattig samen en wij zijn echt obsessed met het stel! Mocht je net als wij meer van de kindjes willen zien? Check dan vooral even het Instagram-account van Candy-Rae waar je nog meer lieve kiekjes kunt vinden. 

Bron: AD.nlBeeld: Getty Images