Lifestyle

Lovey-dovey: déze sterrenbeelden worden het snelst verliefd

In love with love? Of heb je eigenlijk gewoon geen controle over jezelf? De een plant de bruiloft al na het zien van een knappe stranger op het station en de ander moet er niet aan denken om iemands hand na twee seconden al vast te houden (ew feelings). Of je verliefd wordt heeft natuurlijk met je emoties en gevoelens te maken – en bij déze sterrenbeelden gebeurt dat iets sneller dan bij de andere. 

Deze sterrenbeelden worden snel verliefd

Snel hoteldebotel zijn is natuurlijk helemaal niet erg. Eigenlijk is het heel schattig en kun je er helemaal niks aan doen. Tenzij je net meedoet aan Temptation Island ofzo, dan is het wat minder handig allemaal. Dus, mensen met deze sterrenbeelden: Doe. Niet. Mee. Aan. Temptation. Island.

Stier (20 april tot 20 mei)

Dit teken staat sowieso, zonder twijfel, op plek één van sterrenbeelden die snel verliefd worden. De Stier zit vol met feelings en als dit teken uit de dierenriem aanvoelt of iemand een potentiële lover kan zijn, tja, dan is het raak.

Ram (21 maart tot 19 april) 

Eigenwijs en gepassioneerd, dat is hoe je een Ram goed kunt beschrijven. Als dit sterrenbeeld een doel (lees: een potentiële partner) voor ogen heeft gaat ‘ie ervoor, of dat nu na twee dagen, twee weken of twee maanden is.

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Ehm, ja. Misschien komt dit niet geheel als een verrassing, want Kreeften zijn nou eenmaal gevoelig, emotioneel en dus ook mensen die snel verliefd worden. Dit sterrenbeeld is misschien wel een goed voorbeeld van ‘in love with love‘, maar dat neemt niet weg dat de gevoelens er echt zijn. 

Lees ook:
★ Dít zijn de sterrenbeelden die het best bij jou matchen in een relatie
★ Deze sterrenbeelden zijn de állerleukste (toekomstige) tantes

Bron: beautify.nlBeeld: iStock