Fashion

Nieuwe liefde: River Island jurkje

Sinds ik in Amsterdam woon ben ik erg fan van River Island, de enorme winkel in de Kalverstraat. Een mix tussen H&M, Zara, TopShop én heel veel designer inspired items. Iets duurder dan H&M, dat wel, maar wel mooie stukken en goede kwaliteit.

Vorige week vond ik er een vrij simpel, nauwsluitend donkergrijs jurkje. Een soort lange trui of korte jurk; wat je wilt 😉 Het leuke detail was de kleine schoudervullingen binnenin de schouders, die ze nét wat breder maken (maar een heel klein beetje) én de glittertjes op de schouders. Een erg leuk detail vind ik!

Ja, hij is simpel, maar dat vind ik juist zo leuk. En door de steentjes wordt -ie weer feestelijk. Ik combineer hem ook graag eenvoudig, want ik ben zelf niet dol op veel kleurtjes/printjes etc.

Ik combineer hem overdag met laarzen, bijvoorbeeld deze slouchy exemplaren van Invito. Ik moet zeggen: als je ze optrekt komen ze mooi over je knie en dat staat het leukst, maar ze zakken elke paar seconden weer af…. Ook draag ik hem met ballerina’s. ‘s Avonds is -ie het mooist met hele hoge pumps, het liefst zwarte of donkergrijze.

Wipe the glitters off my shoulder… (de paarse rand is de binnenkant van het jurkje)

Gecombineerd met Invito laarzen (die ik eigenlijk meer optrek normaal), een zwarte Zara legging en… weinig make-up