Travel

Je kunt nu met je besties op retreat naar Ibiza

Ben jij het slechte weer in Nederland ook helemaal zat en ben je wel toe aan een beetje rust? No problem, je kunt namelijk met jou besties op retreat naar Ibiza, waar jij een aantal dagen helemaal in de watten wordt gelegd. That sounds amazing!

Op retreat naar Ibiza

Op retreat naar Ibiza is op dit moment populairder dan ooit en dat is natuurlijk niet zo gek met nog een corona jaar achter de rug. Een retreat staat vooral in het teken van rust en tot jezelf komen. De activiteiten die daarbij horen zijn dan ook vooral yoga en meditatie, maar er worden ook een heleboel actieve dingen tijdens een retreat gedaan. Zo staan er activiteiten in het teken van je leven schilderen en worden de plaatselijke hippie markten op het eiland bezocht. Dit klinkt natuurlijk amazing, maar naast alleen maar leuke activiteiten staat een retreat ook in het teken van gezond eten, dus ladies laat die lekkere chippies maar thuis!

We’re going to Ibiza: 6 hotspots op Ibiza waar je zeker naartoe wilt

Aan een retreat op Ibiza zit natuurlijk een prijsje

Een retreat op Ibiza kent natuurlijk wel zijn prijs. Zo ben je voor een yoga en wellness retreat van zes nachten al snel 1000 euro kwijt en dan is dat nog de goedkoopste optie. Er zijn namelijk ook retreats waar je voor 5 nachten al snel 1350 euro kwijt bent. We have to admit dat dit heel veel geld is, maar je krijgt er ook een hoop voor terug. Zo heb je tijdens deze dagen een hoop workshops, yogalessen, massages en zit het eten er vaak wel bij ingegrepen. Doe is gek en trommel jouw besties op voor een weekje detoxen op Ibiza, want als we de plaatjes mogen geloven is het dat geld meer dan waard!

Netflix films: Verliefd op Ibiza

 

Beeld: I Stock