Beauty

Chanel Bohemian Fantasy

De grote modehuizen komen elk seizoen weer met prachtige beautycollecties. Mijn favoriete van komend seizoen is zeker weten Chanel! Chanel brengt een super mooie collectie uit, genaamd Bohemian Fantasy, met veel warme aardetinten…

We zien in Bohemian Fantasy veel bruin, roze, zilver, crème; oftewel earthy tones! Kijk mee naar wat mooie items uit de collectie:

Les 4 Ombres Quadra Eye Shadow. Wat een prachtige combinatie! En dan in zo’n mooi doosje…

Ombre d’Eau Fluid Iridiscent Eye Shadow: een vloeibare oogschaduw in een crème kleur. Kan ook perfect als een mooie oogschaduwbasis!

Ombre Essentielle Soft Touch Eyeshadow is een zijdezachte mono eyeshadow en komt in twee tinten: rood-paarsig en een crème kleur. De crème kleur is trouwens supermooi als highlighter onder je wenkbrauwen.

Wauw! Ik ben in love met het Chanel Double-C Logo Lip Palette… Vijf supermooie kleuren in een geweldige verpakking. En net dit amazing product is limited edition!

Joues Contraste Powder Blush. Supermooi perzik mét kwastje.

Budget varianten

Het is dus wel duidelijk: natuurlijke tinten zien we vooral in deze collectie. Ik zocht wat goedkopere items voor je uit die qua kleur en textuur heel dicht bij de Bohemian Fantasy lijn in de buurt komen.

Max Factor Colour Perfection oogschaduw duo in Supernova Pearls, €10,90

Max Factor Earth Spirits mono oogschaduw

Bourjois, €6,94

Rimmel Colour Rush, €7,23

Essence, € 1,49

Rimmel Natural Bronzing Powder, €6,02

Catrice Rouge Satin Lipstick, € 2,79

door onze redactrice Cynthia