Films & Series

VIDEO: hier bekijk je alle steamy scenes van Netflix serie Seks/Life

Sex/Life fans opgelet! Netflix deelt namelijk alle hot scenes uit de sexy Netflix serie Sex/Life. Als je de serie nog niet hebt gezien zorgen deze fragmenten ervoor dat je dat wel gaat doen. Dus pak je waaier er maar bij ladies, because it’s gonna be hot.

Netflix Sex/Life

Netflix serie Sex/Life gaat viral

De Netflix serie Sex/Life staat nog maar een paar maanden op de streamingsdienst, maar is nu al een grote hit. Niet alleen omdat de hoofdrolspeler Adam Demos een echte hottie is, maar ook omdat deze serie hele hete scenes bevat, die menig vrouw wel eens zou willen proberen. Een paar maanden terug ging de Netflix serie Sex/Life viral en is sindsdien niet weg te denken uit je kijklijst. Maar voor de mensen die geen idee hebben waar we het nu over hebben, zijn hier alvast een paar fragmenten.

 

Alles wat je moet weten over Netflix Sex/Life

De serie gaat volgt het leven van Billie Connelly, een getrouwde moeder met een perfect leven. Ze woont in een groot huis, heeft twee lieve kinderen die ze samen met haar knappe succesvolle man Connor opvoedt. Toch is niet alles wat het lijkt en merkt Billie dat ze niet gelukkig is. Ze mist spanning in haar leven. Of eigenlijk, in haar seks leven. Daarom fantaseert Billie stiekem over haar ex, Brad, een ware seks god. Voordat ze moeder werd hadden zij het meest spannende seks leven ooit en ze schrijft over hem in haar dagboek. Deze herinneringen die als flashbacks worden vertoond zijn ultra sexy en ondanks dat ze geen actie onderneemt, houdt ze de fantasieën geheim. Maar alles gaat mis, als haar echtgenoot een kijkje neemt in haar dagboek.

De serie heeft nog maar één seizoen maar wij hopen natuurlijk op de komst van seizoen twee. Maar tot die tijd kunnen we blijven genieten van deze heerlijke fragmenten, en halen we er misschien wel inspiratie uit.

Beeld: Netflix