Lifestyle

Horoscoop september 2021: kom jij deze maand de liefde van je leven tegen?


In de horoscoop van september 2021 kom jij alles te weten wat er voor jou in de sterren staat geschreven. Misschien kom jij wel de liefde van de leven tegen. Of je carrière krijgt een enorme boost. Lees snel verder en kom erachter in de horoscoop september 2021!

Horoscoop september 2021: Ram (21 maart tot 19 april)

Yes! Bijna september! En dat betekent voor de Ram een nieuwe frisse start van een nieuw school- of werkjaar. Problemen die met school of werk meekomen schrikken jou niet af en je houdt deze maand – ondanks dat ‘ie ontzettend druk gaat zijn – zelfs nog tijd over voor quality time met je vrienden en familie. Je straalt de komende tijd positiviteit uit en het kan daardoor ook zo gebeuren dat je een speciaal iemand aantrekt.


Horoscoop september 2021: Stier (20 april tot 20 mei)

Van alle maanden uit het jaar is september niet jouw favoriet. Na een heerlijke zomer te hebben gehad, heb je er niet veel zin in om weer aan het werk of naar school te gaan. Andere mensen gaan jou hard nodig hebben deze maand, dus blijf niet in de negativiteit hangen. Probeer anders eens aan je mentale gezondheid te werken of creëer een vision board – zo stel je jezelf nieuwe doelen en heb je weer frisse energie.


Horoscoop september 2021: Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

September wordt een uitdagende maand voor jou, Tweelingen. Maar gelukkig vind je dat helemaal niet erg, want een challenge ga je zeker niet uit de weg. Vooral in de liefde kun je deze maand grote stappen zetten. En ook direct de eerste stap (ook al vind je dat eng). Overtuigend en charmant is hoe jij deze maand overkomt bij mensen en dus ook jouw potentiële nieuwe lover. Go Tweelingen!


Horoscoop september 2021: Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Emoties, emoties en emoties. September heeft voor jou dit jaar een extra volle emotionele lading. Het verbaast je waarschijnlijk niet eens meer. Probeer er niet te veel in te blijven hangen en ga deze maand bezig met hoe je je gevoelens onder controle kunt houden. Daarnaast is het niet verstandig om deze maand je volledig vast te binden aan iets of iemand – op emotioneel gebied kan dat namelijk tegen je gaan werken.


Horoscoop september 2021:  Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Stress in september? Not for you, Leeuw. Eigenlijk gaat deze maand je alles wel goed af. Je familie heeft je veel nodig deze maand, en je helpt ze graag. Maar pas wel op dat je ook nog energie overhoudt voor je eigen dingen. Daarnaast is het ook tijd om het werk dat je van de zomer hebt uitgesteld eindelijk eens te gaan afronden, oops. Weg met de procrastination.


Horoscoop september 2021: Maagd (23 augustus tot 22 september)

Jouw mental health moet nu echt eens op de eerste plaats komen, Maagd. Deze maand vragen veel mensen dingen van je en dat doe je natuurlijk met alle liefde. Maar, don’t forget yourself. Jouw carrière kan in september ontzettend gaan groeien, als je het op de juiste manier aanpakt. Wees trouwens niet té ijdel, dat werkt voor potential lovers niet altijd aantrekkelijk.


Horoscoop september 2021: (Weegschaal 23 september tot 22 oktober)

Deze maand wordt een supermaand voor jou, Weegschaal. Zowel op gebied van carrière als relaties. En deze balans doet jou goed. Je trekt met je vrolijke energie veel mensen aan en september is dan ook dé maand om nieuwe vriendschappen en connecties aan te gaan. You deserve it, girl. 


Horoscoop september 2021: Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

De zomer is een drukke periode voor je geweest en dat gaat zo weer verder in september. Je vindt dit een fijne overloop, want helaas ben je ook wat gespannen. Op het gebied van de liefde weet je namelijk niet zo goed wat je wil. Wil je onafhankelijkheid? Of wil je je lover eigenlijk niet meer loslaten? Voor jou kan dit dé periode zijn om je even terug te trekken en te kijken waar je je het best bij voelt. 


Horoscoop september 2021: Boogschutter (22 november tot 21 december)

Je bent een echte leider, Boogschutter. Niet alleen jij weet dit, maar de mensen om je heen ook. Dat is waarschijnlijk ook waarom veel mensen tijdens de stressvolle septemberdagen op je zullen steunen. Je voelt je deze maand extra aantrekkelijk voor nieuwe connecties en relaties. Het zou maar zo kunnen zijn dat je deze maand eindelijk eens je happily ever after vindt. 


Horoscoop september 2021: Steenbok (22 december tot 19 januari)

In de overgang van de zomer naar de herfst raak je er nog wel eens wat nostalgisch. Naar die ene ex bijvoorbeeld. Hoewel we all for second chances zijn, is het niet altijd verstandig om terug te gaan naar je ex. Probeer bij jezelf na te gaan wat voor jou het beste is. Heb je al een relatie? Dan kunnen er eventuele (oude) problemen in de lucht hangen. Zorg ervoor dat je dit oplost en niet wegstopt. You’ve got this. 


Horoscoop september 2021: Waterman (20 januari tot 18 februari)

Oelala… Watermannen zullen sterk onder de invloed van Venus zijn in september. Relaties zullen dus op de voorgrond gaan staan en mede dankzij de stand van de planeten zul je dus moeten uitzoeken wat je precies wil in een relatie. Ga vooral lekker daten! Pak (nu het nog kan) een lekker terrasje of ga samen casual uiteten. Volg je instinct, dan zit je bij jezelf in ieder geval goed. 


Horoscoop september 2021: (Vissen 19 februari tot 20 maart)

Een nieuwe maand vindt je heerlijk, want: a fresh start. Je hebt heel veel zin in de knusse wintermaanden die er weer aankomen en jij kunt je deze maand alvast voorbereiden. Je energy zit goed en dat straal je ook uit naar anderen. Mensen gaan zich beter voelen door jou en dat doet jou weer heel erg goed. Probeer je niet druk te maken om kleine dingetjes, want dat is namelijk nergens voor nodig.

Bron: astrohoroscoop.nlBeeld: iStock