Beauty

Deborah Milano nu ook online te koop

De make-up producten van het beautymerk Deborah Milano zijn nu ook online te koop! Via de website Drogisterij.net is het gehele assortiment van dit beautymerk eenvoudig te bestellen vanuit je luie stoel.

Enne, bestel je iets voor 12 uur ‘s middags, dan heb je het de volgende dag al in huis. Hoe handig! Betalen kan met iDEAL, een acceptgiro, een eenmalig machtiging, creditcard, vooruitbetaling, onder rembours en je kunt zelfs pinnen of contant betalen aan de deur; als ze het pakketje komen afleveren! Nou, makkelijker kan het geloof ik niet.

Over het merk Deborah
Het Italiaanse make-upmerk Deborah bestaat al veertig jaar, maar is nu ook al een tijdje in Nederland te koop. Het merk staat bekend om z’n vrolijke kleurgebruik, maar ook de goede ‘ingrediënten’ en prachtige verpakkingen.
In Italië, waar Deborah dus oorspronkelijk vandaan komt, is het een superpopulair beautymerk. Ook veel ontwerpers gebruiken de producten bij hun modeshows, zoals Krizia, Versace en Fiorucci. De producten zijn hypoallergeen en zijn allemaal lekker geprijsd.