Beauty

Resist & Shine van L’Oréal Paris

Nieuw van L’Oréal Paris: Resist & Shine nagellak. In de lak zit titanium (!), dat zorgt voor een langdurig en stootbestendig resultaat. Ik ging het voor je testen.

Er zijn twintig (ja, echt!) kleuren: wit, roze, paars, beige/bruin, oranje, rood, paars en zelfs zwart. En binnen die kleuren ook nog verschillende tinten. Een potje kost € 8,99.

Getest!

Ik testte twee kleurtjes voor jullie. Allereerst moet ik zeggen dat ik de verpakking echt geweldig vind: hele mooie potjes met een matgouden dop en een soort "scheve" vorm. Heel erg mooi!
Een nadeel vind ik dat het dopje niet goed opengaat. Als je draait, schiet namelijk het gouden omhulseltje eraf en zit het draaisysteem eronder. Oeps! Je moet dit draaisysteem eraf draaien en dan de dop er weer op klikken; heel onhandig. Kortom: het gouden omhulsel zit niet goed vast aan het draaisysteem.

Het lakken gaat supermakkelijk: normaal moet ik echt veel laagjes doen voor een dekkend effect, nu is 1 a 2 genoeg. Hij droogt snel: binnen een minuutje is -ie al bijna droog. Helaas blijft ie helemaal niet lang zitten *snik*. Na een halve dag begint het al te bladderen en scheuren er stukjes af. Jammer!

Links 102 roze en rechts 300 beige. De linker is wat meer glanzend, de tweede een beetje matter en transparanter.

I love dit potje!

Links de kleur roze en rechts beige. De rechter is veel matter en bijna een transparante lak; hoezo beige? De linker is wel erg mooi roze en shiny, vind ik. (Let trouwens niet op mijn nagelriemen, die zijn echt té droog op dit moment!).

Kortom: mooi flesje, onhandig draaisysteem en goede kleuren, maar niet spectaculair. En helaas blijft het niet superlang zitten… Ik ben wel erg benieuwd naar de hele felle kleurtjes, hoe deze eruitzien op je nagel.