Beauty

Pupa voorjaar 2009

Het Italiaanse make-upmerk Pupa zet voor voorjaar 2009 weer een hele mooie collectie neer: genaamd "Plastic Shine".

Een beetje een vreemde naam, maar de collectie is superleuk! Heel veel frisse, zoete kleuren, zoals blauw en roze. De lippen zijn superglanzend, de ogen fris & fruitig opgemaakt.

De producten:

Lip Perfection Splendor: deze lipgloss is echt megaglanzend, en je brengt hem aan met een dun, buigbaar kwastje. Hij is er dit voorjaar in drie kleuren: 01 English rose (lichtroze), 02 Cherry blossom (donkerroze) en 03 Hibiscus (beige). Prijs: € 15,95.

Ik heb zelf de knalroze uitgeprobeerd; ik vond hem heel fijn, maar wel extreem plakkerig. Daar moet je wel van houden. Hij blijft echt superlang zitten (zeker twee uur) en ruikt trouwens, heel apart maar megalekker, naar koekjesdeeg! Je weet wel, van als je zelf koekjes of taart bakt. Mmm!

Luminys Mono Baked Eyeshadow: deze oogschaduw is weer baked; we hebben er al eerder over geschreven op Girlscene. Baked wil zeggen dat de make-up is gebakken in de oven. Klinkt raar, maar de producten zijn juist heel geconcentreerd en geven veel kleur af; ook is de kleur veel intenser. Deze oogschaduw van Pupa kan aangebracht worden met een droge of vochtige applicator. Er zijn vier kleuren: 01 Pop blue, 02 Acid lemon, 05 Hibiscus en 06 Violet. De doosjes zien er weer stylish uit enkosten € 14,50.

Blauw! Vrij licht, een soort ijsblauw, en hij is lekker fel. Ik vind ‘m erg mooi. Heb hem nu trouwens heel sec aangebracht; als ik naar een feestje zou gaan, zou ik er veel mascara en oogpotlood bij gebruiken.

Roze. Ik ben geen grote fan van roze oogschaduw bij mezelf; met blauwe ogen wordt het al gauw zo Barbie. Ik vond deze kleur erg mooi, maar niet bij mij.

Luminys Baked Blush: er is niet alleen baked oogschaduw, maar ook blush. Deze is supernatuurlijk in rozetinten. Er zitten drie ‘kleurtjes’ in een doosje; met je kwast ga je door alle kleuren en dan breng je het op je gezicht aan. Hij is niet goedkoop maar wel héél erg fijn: € 21,25. Blush tip van Pupa: Breng in het midden van de wangen de blush met de ingesloten applicator boven de jukbeenderen aan. Door de kleuren met elkaar te mengen ontstaat er een prachtig resultaat. Wanneer je de blush onder het jukbeen aanbrengt zorg je ervoor dat het gezicht gemodelleerd wordt en leg je het accent op de wangen.

Pupa is o.a. te koop bij Etos en verschillende apotheken en schoonheidssalons. Check Pupa.nl voor alle verkooppunten bij jou in de buurt!