Beauty

Pupa Smoky Eyes Kit

Afgelopen week heb ik wat leuks uitgeprobeerd: de Pupa Smoky Eyes Kit. Een set waarmee je de perfecte smoky eyes kunt maken. Ik was erg benieuwd!

In het doosje vind je een doosje oogschaduw met vier kleuren (van licht tot donker) en een applicator met twee sponsjes; het ronde sponsje om de make-up op het ooglid aan te brengen en het puntige sponsje voor de binnenhoek van het oog en de eyeliner.
Ook zit er in een oogpotlood bij, die ze "Multiplay Pencil" noemen omdat je hem zowel als gewone eyeliner én als oogschaduw kan gebruiken, als je hem helemaal uitvaagt. Het potloodje heeft twee kanten: de potloodkant en een kant met een soort gummetje, waar je mee kan vervagen.

Op de achterkant van deze set wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een perfecte Smoky Eye look kan maken. Vaak staat het er nogal warrig uitgelegd, maar deze handleiding was heel simpel.

Deze set is verkrijgbaar in zwart of bruin; ik heb zelf de bruine uitgeprobeerd. Dit vind ik het mooiste bij mijn blauwe ogen en bruine haar, vandaar.

Allereerst vind ik de kleuren érg mooi en zijn de applicators super fijn. Je kunt de kleuren trouwens ook gewoon los aanbrengen als oogschaduw, dat kan prima. Het oogpotlood werkte ook prettig; scherp, maar goed uit te vagen en hij bleef lang zitten

Ik ben zelf geen fan van hele zware smokey eyes; daarom heb ik een natuurlijke overdag look gemaakt. Daarbij krijg ik oogschaduw bóven mijn bewegend ooglid (dus echt richting je wenkbrauw) nooit mooi natuurlijk opgebracht. Het geeft bij mij, ook omdat ik een erg lichte huid heb en niet zo’n dikke wenkbrauwen, al gauw een circus effect 😉

Zie hieronder het resultaat; geen heavy smokey eye dus, maar mooi voor overdag. Ik vind het erg mooie kleuren en ben heel blij!

De set kost € 21,- en is te koop bij Etos en schoonheidsspecialisten. Check Pupa.nl voor alle verkooppunten bij jou in de buurt.