Beauty

Cargo

Ken jij het merk Cargo al? In Nederland wordt het verkocht bij Sephora in de V&D. Het is een lekker fris, basic en vooral goéd make-upmerk. Hun nieuwste lijn heet "Blue Ray".

De producten zijn niet goedkoop en zien er niet superflitsend uit, maar zijn vooral heel goed. En daar gaat het natuurlijk ook om 😉 Een aantal producten van Cargo:

Lip Gloss met Timestrip technologie, €20,-

Deze lipgloss geeft je hele glanzende, zachte lippen. Hij werkt ook een beetje als een plumper, dus hij tintelt en maakt je lippen voller. In de gloss zit nu een Timestrip: dat is een stripje aan de binnenkant van het potje. Het stripje wordt steeds roder naarmate tijd verstrijkt, en na 9 maanden kleurt -ie helemaal rood en weet je dat je je gloss moet weggooien (want je mag lipgloss niet langer bewaren). Er zijn 7 kleuren: Belize-Blush, Panama-Deep pink, Halifax-Soft peach pink, Bogota-Deep red, Vermount-Coffee, Laredo-Neutral nude shimmer en Montego-Rose.

Pressed Powder, €28,-. Deze is er in vier kleuren!

Bronzer, €28,-

Blush/Highlighter in perzikkleur, €28,-

Essentials Kit, €45,-. In deze kit zitten vier beauty musthaves van Cargo: de mascara, lip gloss, bronzer en concealer.

Ook leuk is the Bronzing Collection van Cargo. In deze (limited edition) set zit een matte Bronzer, de CoralBeachBeachBlush (vier kleuren die samen een lekker zomerse blush geven), EyeBronzer (te gebruiken als oogschaduw) en waterproof mascara. Normaal kosten alle producten bij elkaar € 90,-, maar deze set kost €39,-.

Concealer, €24,-

Deze concealer verdoezelt alle oneffenheden op je gezicht en werkt supergoed tegen wallen. Oja: hij is ook waterproof. Je draait aan de dop en in het sponsje aan de bovenkant komt de concealer eruit. Fijn; worden je vingers niet vies! Ik heb deze zelf en vind hem echt superfijn; hij past ook goed in je tas, dus zie je er aan het eind van een lange dag ook nog fris uit 😉